Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

SeaDream & Barbados


Barbados beach

Karibien med Seadream Yacht Club

Barbados

bjuder på varma vindar året om. En ö med en spännande historia och som blev självständigt år 1966. Det som kännetecknar Barbados är den sköna värmen, kristallklara vatten, färska fisk- och skaldjursrätter samt vita sandstränder.
Denna resa inkluderar också 7 nätter boende på Barbados på mysigt strand boutiquehotell i ocean view room med frukost (nära golfbanan) samt 7 nätters kryssning med lyxyachten SeaDream Yacht Club. Resan börjar med att ni flyger till Bridgetown på Barbados för att där gå ombord på premiumyachten, SeaDream Yacht Club. Tänk att gå ombord på en yacht i Karibien och bli välkomnad ombord som en familjemedlem? Yachten tar dig till nya platser varje dag och ombord kan du njuta av gourmetmåltider, premiumdryck och färska skaldjur. Med bara 110 gäster och lika många i besättningen kan du räkna med en upplevelse av hög klass. Kryssningen tar er till några av de vackraste öarna i Karibien, se nedan:

Kryssningen är på 7 dagar och börjar och startar i Bridgetown. Vi har även valt att förlänga resan med 7 nätter på Barbados på Little Arches Boutique Hotell som med sina 10 rum matchar perfekt resan med Seadream. Liksom Little Arches  är SeaDream också ett litet format, som kan ta max 110 gäster och som är ett mindre fartyg med lyxig kryssningskänsla med ypperlig service och fullt fokus på att erbjuda absolut toppklass på alla måltider ombord. Passar du som är gourmand och uppskattar full service utan kompromiss och toppklass på köket.  OBS dessa seglingar är ofta mycket fullbokade så tänker ni åka med SeaDream så hör av dig ganska omgående.

Just denna resan tar er till några av de skönaste öarna i Karibien, bland annat Martinique, St Lucia, St Vincent och Grenadinerna.

Pris per person är från 56 900 kr

Resefakta, detta ingår:
  • Flygbiljetter och skatter till Bridgetown
  • Kryssning 7 nätter på SeaDream i stateroom deck 3
  • All Inclusive ingår premiumklass med högklassiga rätter
  • All underhållning och alla vattensporter (ej motor)
  • 7 nätter på Little Arches Boutique Hotell på Barbados i Ocean View Room
  • 7 frukostar

SPECIELLT För HUMMINGBIRD LIFESTYLE TRAVELS kunder, USD 200 SPA CASH att använda ombord på denna seglats. / per person.

Priset är ett frånpris och kan komma att ändras. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Se fler erbjudanden här