Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Azamara Club Cruises


cooköarna

Azamara Club Cruises – avslappnat, klassiskt och elegant

Du färdas med ett lagom stort kryssningsfartyg med klassisk känsla till lite mer exotiska destinationer med avslappnad elegans, fin service och utmärkt kök!

Azamara Club Cruises är det rätta rederiet för den som önskar sig en perfekt kombination av spännande destinationer och klassiska kryssningsfartyg. Rederiet har fartygen: Azamara Quest, Azamara Journey and Azamara Persuit, som är deras senaste fartyg. Fartygen är klassiskt och elegant inredda och tar ca 690 gäster. Eftersom fartygen är mindre kan de lägga till vid hamnar som de stora fartygen inte har möjlighet till och därmed ge dig upplevelser du inte trodde var möjligt på en kryssning. Fokus på att få uppleva fantastiska destinationer, god mat och vin i världsklass ombord samt fokus på hälsa och välmående och hög servicenivå ombord. Rederiet erbjuder en ny trend inom kryssningar, och med sina mindre fartyg kan man besöka mindre och exotiska hamnar under resans gång och fartygen stannar oftare på destinationen över natten. Rederiet passar framförallt par utan barn.

Atmosfären ombord är avslappnad och informell, samtidigt som servicen och faciliteterna är av bästa klass. Bekväma hytter i flera kategorier tillsammans med ett rikt urval av aktiviteter, ett flertal restauranger gör kryssningarna till oförglömliga upplevelser!

Det bästa från två världar

Stilen ombord är maritim och den klassiska fartygskänslan är ständigt närvarande. Miljön är lyxig, men det finns inga formella klädkoder – det är ständigt ”resort casual” som råder. Sin storlek till trots erbjuder Quest, Journey och Persuit många faciliteter från större fartyg. Utöver huvudrestaurangen med öppen sittning och bufférestaurangen finns även två specialrestauranger. Prime C är en klassisk amerikansk grillrestaurang och Aqualina serverar läckerheter från Medelhavet.

All-inclusive

Förutom all inclusive ombord finns det tillgång till ett kasino, en showlounge med underhållning varje kväll och ett gym. Eftersom också fokus ligger på hälsa och välmående finns det även ett SPA ombord. Servicegraden är både hög och personlig. Dryckespaket med olika spritsorter, internationella ölsorter samt ett urval av vita och röda viner på glas ingår under resan. Flera dryckespaket finns även att köpa till. Det gör Azamara Club Cruises till ett riktigt prisvärt lyxalternativ. Service och lyx är fokus och den personliga service är i världsklass.

Vad kan man förvänta sig av kryssningar med Azamara Club Cruises?

 

Du reser med fartyg som har genuint klassisk maritim fartygskänsla. Miljön är lyxig men man har ingen formell dresscode. Avslappnat elegant eller “Resort casual”. Fartygsstorleken och resenärsprofilen gör att du kan förvänta dig en behaglig och avslappnad kryssning.

För vilka passar en Azamarakryssning bäst?

 

Den som kryssat tidigare och även gärna har ombordövernattning i hamn. Vi tror att par från medelåldern bäst uppskattar livet ombord på Azamaras fartyg.

Ingår alltid:

Kryssning med helpension

Dryckespaket

Underhållning ombord

Dricks till personalen

Vill du kryssa lyxigt,  i litet format och med hög servicenivå är detta rätta upplevelsen för dig. Fartyget lägger till i hamnarna över natten vilket innebär att du kan uppleva nattlivet och sedan gå ombord och sova gott i din lyxiga hytt. Perfekt för dig som vill se och uppleva mycket och bo bekvämt och bra.

Standard: 4+
Max gäster ombord: 690
Besättning: 408
Kryssningsområden: Medehavet, Karibien, Asien, Atlanten, Indiska Oceanen
Varför Azamara Club Cruises ? Hög klass och nyrenoverade mindre fartyg med trevliga stopp och längre uppehåll i hamnarna

 

Kampanjer

Just nu! Boka före den 30 november och få uppgradering från insideshytt till balkonghytt eller balkonghytt till suitel. Gäller avresor från april 2020 och vissa kryssningar, vill du ha förslag på denna kampanj hör av dig så sänder vi dig inspiration.

 

 

Exotiska Söderhavet fr 28 600kr

Tahiti-Bora Bora-Rarotonga (cooköarna)- Nya Zeeland, avgång 23 januari 2020
15 nätter, kostnad från 28 600kr per person inkl mat, hytt, dryck, dricks och hamnavgifter

Ni flyger till Papeete via Los Angeles och hem från Auckland, och vi ordnar med flyg åt er om ni vill det. Går fint att kombinera med stopp i Los Angeles, förlänga med kanske stopp i Australien på vägen hem från Nya Zeeland så ni får en riktigt spännande jorden runt resa?

Tahiti-Borabora-Rarotonga-NZ

 

Australien och Nya Zeeland fr 42 600kr

Sydney-Dunedin-Akaroa-Kaikoura (valskådning) – Napier (vingårdar) – Gisbourne och Tauranga (vulkanö) – Auckland, avgång 23 februari 2020
15 nätter, kostnad från 42 600kr per person inkl mat, hytt dryck, dricks och hamnavgifter

Ni flyger till Sydney och hem från Auckland, och kan välja att åka med Qatar Airways eller Singapore Airlines.

Kanske vill ni uppleva Australien en vecka före kryssningen, börjar. Vi ordnar gärna med flyg tidigare så ni har chans att uppleva Sydney och bo mitt inne i stan, före ni går ombord på båten.

 

Aus NZ Azamara

USA och Hawaii till Tahiti  fr 39 900kr

Los Angeles – Hilo Hawaii – Lahaina Maui Hawaii – Honolulu Oahu Hawaii – Kauai Hawaii – Bora Bora franska polynesien – Moorea franska polynesien – Papeete. avgång 5 januari 2020
18 nätter, kostnad från 39 990kr per person inkl mat, hytt dryck, dricks och hamnavgifter

Ni flyger till Los Angeles och hem från Papeete och vi hjälper gärna till att boka flyg och eventuellt fler hotellnätter före / efter kryssning om ni önskar.

Kanske vill ni uppleva mer av Los Angeles eller göra stopp i New York på vägen? Göra en förlängning på underbara Tahiti (när ni ändå är där?).

 

La-Hawaii-Tahiti

Generellt ingår allt detta i våra kryssningar med Azamara Club CruisesKryssning med stateroom hyttt, måltider, dryck, dricks och hamnavgifter. Tillkommer flygbiljett och ev kringarrangemang före och efter kryssning.

 

 

Fler kryssningsrederier