Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Anassa


anassa-cypern3

hum_pippi_5stor

På Anassa Hotel, som ligger så vackert och diskret beläget på Cyperns västra sida, upplever du direkt en känsla av omedelbart välbehag i en perfekt anpassad bymiljö i harmoni med lokala traditioner och den typiska Bysantinska stilen. Här erbjuds boende i rum, sviter och villor – allt för att erbjuda perfekt boende anpassat till dig som söker den speciella upplevelsen av diskret och balanserad lyx!

Inredning och textilier går i en mycket välbalanserad, sparsmakad stil i skön förening med de typiska färger som präglar Medelhavsområdet. Materialval och detaljer håller absolut högsta klass – för din njutning och ultimata upplevelse!

Som det anstår ett hotell i absolut toppklass, erbjuds du även det bästa för både kropp och själ. Här finner du Thalassa Spa med välgörande behandlingar och med fokus på individen, ett mycket välutrustat gym och individuella tennislektioner, Yoga i grupp eller enskilt. Utöver detta erbjuds även skönhetsbehandling som innefattar såväl hår som make-up.

För familjen med mindre barn, finns många aktiviteter som även uppmärksammats med priser man vunnit i officiella sammanhang. För de allra minsta finns även barnpassning och en mängd material och utrustning som kan beställas i förväg!

Erbjudanden Anassa

Kommer inom kort…

Antal rum166
Restaurang4
Bar4
TVJa
TelefonJa
VärdeskåpJa
InternetJa
Wi-FiJa
SwimmingpoolJa
BarnpoolJa
HissJa
SpaJa
GymJa
ButikerJa
Avstånd strand0
Minibar/kyl

Du kanske även är intresserad av våra hotell på Mallorca: