Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Maldiverna med All Inclusive


Maldiverna Fihalhohi Beach resort overview

Fihalhohi Island Resort – en perfekt oas för att koppla av

Välkommen till Fihalhohi Island Resort –  en plats där en fängslande utsikt över Indiska oceanen och den naturliga tropiska skönheten på ön är en konstant upplevelse. En riktigt idyllisk plats där sinnet och kroppen återupplivas, och där tiden står stilla. Det perfekta varma vädret på ön gör det till en idealisk plats för vattenaktiviteter och utflykter. Omgiven av stranden finner man ett fantastiskt husrev som pryder ön med sitt rikliga undervattensliv.

Det finns en mängd resorts att välja på här på Maldiverna och vi får ofta höra att det är svårt att välja på vilken resort och ö man vill besöka. Ett av våra mycket populära resorts som gäster gärna återkommer till är just Fihalhohi Island Resort som ligger på Fihalhohi Island på den södra atollen. Här kan du njuta av kristallklart vatten, vita sandstränder och frodig grönska. Vill man passa på och ge kroppen massage går det också bra här på denna resort. Avslappnat, lugnt, ombonat och komfortabelt njuter du här av i fulla drag på denna charmiga resort. Välj mellan de olika typer av villor  – var och en förenar den Maldiviska arkitekturen med stil och finess.

Fihalhohi Island Resort har även en servicedisk där man kan beställa dagsutflykter och annat smått och gott. Vill man få hjälp med att tvätta kläderna så finns det tvättservice på  hotellet. Många som besöker Maldiverna efterfrågar dykning och fiske. Det finns en PADI certifierad dykskola på Fihalhohi Island Resort. Resortens restaurang “Palm Groove” serverar goda inhemska specialiteter,  men även internationella rätter. Fisherman’s Bar och Blue Lagoon Bar erbjuder exotiska paraplydrinkar och även andra drycker. Här finns även 2 kaféer. Vill du stanna på rummet och passa på och beställa något till terrassen så finns det även rumsservice. Att koppla av med en drink på någon av strandbarerna och njuta av solnedgången är en upplevelse man inte vill missa.

Denna anläggning i Maldiverna är en fantastisk strandnära resort med traditionella palmtak och en privat terrass med utsikt över öns frodiga grönska och kristallklara vatten. Varje rum har luftkonditionering, minibar, privat dusch och gratis Wi-Fi. Vi erbjuder också ett stort urval av fritidsaktiviteter och matställen. Detta inkluderar Palm Groove, Aeolus Dive Center och Epicurean Spa.

Var ligger då denna resort?

Fihalhohi Island Resort ligger inbäddad vid Atollens sydvästra kant, den sista ön i södra Male och ca 8 km från en liten charmig fiskeby. Det är ca 30 kilometer till Males flygplats och resan tar ca 45 minuter med speedboat från Male Airport till resorten. Detta är inkluderat också i resans pris.

 

Priser från 27 990:- per person

Resefakta, detta ingår:
  • Flyg tur och retur till Maldiverna från Arlanda / Köpenhamn
  • 8 nätter i en Classic Villa
  • All Inclusive (frukost, lunch och middag samt drycker till maten och i barerna)
  • Speedboat ca 45 minuter från Male till Resort tur och retur
  • Reseperiod exempel gäller april 2018

Priset är ett frånpris del i dubbelrum och kan komma att ändras i mån av platstillgång. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler erbjudanden på Maldiverna

Du kanske även är intresserad av