Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

5 anledningar kryssa Karibien


Familjesemester i Karibien i vinter Hummingbird Lifestyle TRavel

kryssningar-karibien7

 

Fler och fler väljer att åka på kryssningsresor. Varför kan man fråga sig?

Jo, det finns några absoluta fördelar med just denna reseform. När vi på Hummingbird Lifestyle Travel frågar våra gäster varför just kryssningssemester lockar är det alltid 5 svar vi får. Boka kryssning Karibien för unika upplevelser i en unik miljö. En skön resa med allt inkluderat. Kulinariska upplevelser, poolområden, klättervägg och skridskobana. Här finner ni allt ni önskar.

Gemenskap

  • Att åka med kryssning i Karibien med familjen är för många favoritsemestern. Dels för att man är samlade på ett och samma ställe och dels för att man slipper ”kompromissa”. Alla kan hitta sin favoritsyssla ombord. På kvällen samlas man runt middagsbordet på en av alla fartygets restauranger.

Prisvärt och man vet vad resan kostar

  • Nästan allt är förbetalt! Kryssning Karibien All Inclusive är bekvämt. Känslan av att kunna gästa restaurangerna och njuta till fullo av den goda maten som man får serverat. Man kan glädja sig åt olika menyer med både förrätt, huvudrätt och efterrätt. En god kopp kaffe kanske en espresso eller cappucino brukar smaka bra efter maten. Vill man ta drink före maten ingår detta också – för de gäster som har valt All Inclusive paketet.

Innehållsrikt

  • Många upplevelser på köpet. Vill man nyttja alla faciliteter ombord eller hoppa av båten på de platser som båten lägger till så är det fritt fram att välja vilket som känns bäst. Reser man stort sällskap, kanske hela släkten, så kanske några av sällskapet väljer gå av båten medan några tycker det känns skönt att stanna kvar ombord. När båten lägger till på stoppen brukar det bli lugnare ombord med färre gäster vilket är skönt för de gäster som väljer stanna kvar ombord.

Bekvämt

  • Det där med att packa upp och packa ner varje dag ser många som ett litet bekymmer. På en kryssning i Karibien kan man göra sig hemmastadd i sin hytt och hänga upp kläderna snyggt och prydligt i sin garderob och varva ner stressen med att packa.

Känslan av lyx

  • Lyxig känsla får man lätt när man går ombord på fartyget som tar dig med på kryssning i Karibien. Fartygen är som en flytande lyxresort med alla butiker och promenadstråk.

 

Kryssning erbjudanen – för en otroligt lustfylld semester i en spännande och exotisk övärld. Upptäck det bästa av Karibien.

Förutom kryssningar i Karibien kan man även kryssa i Medelhavet och i andra delar av världen. Med över 18 olika rederier så har vi något för alla. Är man barnfamilj så kanske man vill kryssa med ett rederi som har barnvänliga aktiviteter ombord. Är man några vänner som ska kryssa kanske man vill kryssa på en spännande rutt med ett rederi som kan lägga till i de mindre charmiga hamnarna på exotiska resmål. Något för alla.