Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Västindien Kryssning 12 öar


Resor till Grenada's öar Hummingbird Lifestyle Travel

Kryssa i vackra Antillerna i Karibien

Paketresa – kryssning, flyg, hotell och hög service

Passa på och följ med på en av våra mest populära kryssningsresor, och upptäck några av Karibiens vackraste öar. Upplev öar såsom Martinique, Guadeloupe, St Lucia, Barbados och Grenada. Andra öar att utforska  är St Vincent, St Maarten, Dominica, St Kitts och Nevis och härliga Antigua och Barbuda . Avresehamnen är från Fort de France på Martinique och hela kryssningen varar i 15 dagar och 14 nätter.

Ta nu chansen att boka denna fina kryssning med MSC Preziosa och uppleva det finaste öarna i Karibien och Antillerna, inte mindre än 12 olika paradisöar! Du tillbringar 14 nätter ombord och vaknar upp till en ny vy och hamn varje dag med omgivningar som inbjuder till avkoppling, äventyrslust och spänning.

Förutom att få chansen att njuta av allt ombord, från roliga upplevelser till underbart god mat och dryck, bjuds ni även på långa vita sandstränder med härligt turkost vatten och vajande palmer och tropiska drinkar, exotiska frukter och massor av utflyktsmöjligheter. Kryssningen sker på ett bekvämt och tryggt sätt med populära MSC Cruises som erbjuder traditionell italiensk design och elegans med hög klass på måltiderna som serveras ombord.

Paketpris 26 469 kr per person

Inkluderar flyg, transfers, 14 nätters kryssning med alla måltider.

 

 

Resefakta, detta ingår:
  • Flyg till Martinique tur och retur från Sverige
  • Transfers till/från flygplats och hamn
  • Kryssning 14 nätter
  • Helpension under kryssningen
  • All underhållning
  • De flesta aktiviteter ombord
  • Hamnskatter
  • Balkonghytt

Priset är ett frånpris och gäller insidesshytt men det går fint att uppgradera till andra hyttkategorier t ex balkonghytt eller suite. Priset kan komma att ändras i mån av platstillgång. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler kryssningserbjudanden