Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Östra Karibien Kryssning


Kryssning från Miami Hummingbird Lifestyle Travel

Östra Karibiens pärlor

Kryssningspaket med flyg, hotell och kryssning från Miami

Passa på och följ med på en av våra mest populära kryssningsresor, med fräscha MSC Seaside kan du nu utforska östra Karibiens vackra farvatten. Vad sägs om till exempel Antigua och Barbuda, Amerikanska Jungfruöarna, Nassau i Bahamas och tillbaks till Miami. Som extra plus i kanten ingår även 1 natt i Miami före eller efter kryssningen, eller varför inte förlänga detta paket med ytterligare några nätter och kanske hyra en cab och uppleva Key West? Möjligheterna är oändliga och det är bara fantasin som sätter gränserna. Läs gärna mer om MSC Cruises.

Ett enkelt och smidigt men också prisvärt paket där du har möjlighet att upptäcka några av östra Karibiens finaste öar. Med MSC Seaside kryssar du bekvämt och med fartyg som erbjuder traditionell italiensk elegans och design med miljövänlig högteknologi. Ombord kan du njuta av maten som serveras på de många olika restaurangerna. Vill du ta en kopp kaffe mitt på dagen, eller kanske öl på terrassen? Njut av en bekymmersfri och skön semester med värme och sol i vinter. Vill du kryssa fler än 7 nätter? Västindien Kryssning 15 Dagar

Priset inkluderar:

Kryssning 7 nätter med helpension, all underhållning, skatter samt mängder av aktiviteter.
Priserna är i mån av platstillgång, vänta inte då det redan nu är mycket utsålt på dessa populära kryssningar. Barn under 18 år betalar bara från 1400 kr per barn i delad hytt med vuxna.
Vi skräddarsyr alla våra resor helt efter era önskemål.

(Man har också möjlighet att uppgradera till All Inclusive dryckespacket, vilket inkluderar obegränsat med vin i glas, flasköl, läsk, mineralvatten, varma drycker och ett brett urval av drinkar och cocktails från baren, liksom take-away glass i strut eller bägare. Värde 2.800:-/vuxen och vecka. För barn gäller obegränsat med läsk, mineralvatten, fruktjuicer, varma drycker, alkoholfria drinkar, smoothies och milkshakes samt take-away glass i strut eller bägare. Värde 1.400:-/barn och vecka.)

Många kombinerar kryssning med ett bilpaket i Florida Florida Express 8 dagar.

Priser från 12 990:- per person

Resefakta, detta ingår:
  • Flyg tur och retur till Miami inkl. skatter
  • 1 natt på hotell i Miami Beach
  • Kryssning 7 nätter
  • Helpension under kryssningen
  • All underhållning
  • De flesta aktiviteter ombord
  • Serviceavgift ingår också i detta prisförslag värde 651 kr
  • Hamnskatter

 

Priset är ett frånpris och kan komma att ändras i mån av platstillgång. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler kryssningserbjudanden