Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Wine Yacht i Medelhavet


Seadream wine yacht medelhavet

Yachtresa med VIN tema i Medelhavet – Barcelona till Nice

Unna dig själv en underbar seglats med SeaDream Yacht Club i Medelhavet i sommar! Du kan förvänta dig att bli ordentligt bortskämd!  Med bara max 112 gäster ombord och lika stor besättning kan du glädja dig åt en  semester av hög klass.

Våra seglingsupplevelser med SeaDream bjuder på en komplett semester med fantastisk mat och goda drycker ombord. Flygbiljetten bokar vi åt dig om du vill så att den passar fint med yachtresan. I priset ingår 7 nätter ombord på SeaDream med all mat och all dryck. Välkommen ombord!

Tillsammans med max 112 gäster ombord kommer det mer kännas som man går ombord på en privatyacht och denna resan är som gjord för dig som är finsmakare och som vill ha lyx och exklusivitet. Ombord erbjuds 56 hytter och med en oklanderlig service. Njut av gastronomiska upplevelser där rederiet uppfyller alla gästers önskemål. Ombord ingår allt – från mat, dryck, vattensporter och dricks till personalen, All Inclusive med guldkant. Det viktigaste i livet ingår, ostron och champagne – varje dag om du så önskar det.

Exclusive Yachting Wine Voyages

Varje vinkryssning på SeaDream är en unik och kulinarisk upplevelse, särskilt med våra omsorgsfullt välplanerade rutter som tar gästerna till vinvärlden. Med kunskapen hos vår Wine Director Ida Dønheim är en SeaDream Wine Voyage det perfekta tillfälle att förbättra din mat och vinkunskap. Vi cruisar runt i Medelhavet och lägger till i de vackraste hamnarna och besöker världsberömda vingårdar för att garantera att du med dig hem får både ny kunskap och även uppskattning och kärlek till vinerna vi får chansen att prova och lära mer om.

 

 

 

 

wine seadream 

Barcelona till

Tidigare kund säger

Allting från service till måltider var av första klass. Det var vår första resa med SeaDream och verkligen en upplevelse över våra förväntningar. Det blir svårt att toppa denna resan. Vi återkommer med en ny resa inom kort, ombord på SeaDream – Kristina och Patrik Svensson Stockholm 

 

 

 

 

 

Resefakta, detta ingår:
  • 7 nätter ombord på lyxyachten SeaDream,  inkl alla måltider, all dryck och alla aktiviteter ombord.
  • Alla hamnavgifter och andra avgifter/skatter ombord SeaDream värde Euro 366 per person inkluderade!
  • Trygghetsförsäkring
  • OBS fåtal platser kvar och pris är vägledande och är ett frånpris i mån av plats.
  • Möjlighet att förlänga resan och inkludera hotell före och/eller efter seglingen

 

 

Fler inspirationsresor