Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Guadeloupe & kryssning


Resor till Guadeloupe med Kryssningar

7 nätter på Guadeloupe kombinerat med en upplevelserik kryssning i Karibien med MSC Cruises

Glöm minusgrader och hackande tänder i vinter. Boka in er på vinterns skönaste kombinationsresa redan idag. I priset ingår flyg tur och retur med Air France, boende 7 nätter på Guadeloupe samt kryssning 7 nätter med helpension.

Välkommen till Guadeloupe, ön som består av två öar, Basse- Terre och Grande- Terre. Dessa öar har två helt olika naturkaraktärer, vilket gör att din upplevelse här i Karibien kommer att innehålla allt från naturupplevelser i regnskog och vattenfall till sol och bad på vackra stränder.

Vi har valt hotell La Creole Beach & Spa, som är beläget vid havet och nära till utelivet i staden Gosier. Här bor ni 7 nätter innan kryssningen avgår mot andra fina stopp i Karibien, med fartyget MSC Poezia.

 

Priser från 25 960:- per person

2018 – Avresor från Sverige:

November – mars 2018

Avresor varje vecka under ovanstående perioder, kontakta oss så berättar vi mer omkryssningsrutterna

 

Kryssningsrutt 1:                                                                                               Kryssningsrutt 2:

KARIBIEN, KUBA OCH ANTILLERNA - Guadeloupe, S:t Lucia, Barbados, Trinidad och Tobago, Grenada, Dominica, Martinique                        KARIBIEN, KUBA OCH ANTILLERNA - Guadeloupe, St. Maarten, Virgin Islands (British), Dominikanska Republiken, S:t Kitts och Nevis, Antigua och Barbuda, Martinique

 

 

Resans pris inkluderar:
  • Flyg tur och retur med Air France från Got/Sto/Cph
  • Transfer flygplats – hotell, hotell – hamn, hamn – flygplats
  • 7 nätter på La Creole Beach & SPA, oceanview room
  • Frukost på La Creole Beach & SPA
  • Kryssning 7 nätter
  • Helpension ombord
  • All underhållning ombord
  • De flesta aktiviteter ombord
  • Hamnskatter

Priset är ett frånpris för del i dubbelrum och del i insideshytt, och kan komma att ändras i mån av platstillgång. Serviceavgift tillkommer ombord på 12 USD/pp och dag. Vi skräddarsyr er resa helt efter era önskemål. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler erbjudanden Guadeloupe

Andra erbjudanden