Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Guadeloupe & kryssning


Resor till Guadeloupe med Kryssningar

7 nätter på Guadeloupe kombinerat med en upplevelserik kryssning i Karibien med MSC Cruises

 

Glöm minusgrader och hackande tänder i vinter. Boka in er på vinterns skönaste kombinationsresa redan idag.  I priset ingår flyg tur och retur med Air France, boende 7 nätter på Guadeloupe samt kryssning 7 nätter med helpension.

Välkommen till Guadeloupe, ön som består av två öar, Basse- Terre och Grande- Terre. Dessa öar har två helt olika naturkaraktärer, vilket gör att din Karibienupplevelse kommer att innehålla allt från naturupplevelser i regnskog och vattenfall till sol och bad på fina stränder.

Vi har valt hotell La Creole Beach & Spa, som är beläget vid havet och nära till utelivet i staden Gosier. Här bor ni 7 nätter innan kryssningen avgår mot andra fina stopp i Karibien med fartyget MSC Poezia.

 

Priser från 25 960:- per person

2018 – Avresor från Sverige:

November – mars 2018

Avresor varje vecka under ovanstående perioder, kontakta oss så berättar vi mer omkryssningsrutterna

 

Kryssningsrutt 1:                                                                                               Kryssningsrutt 2:

KARIBIEN, KUBA OCH ANTILLERNA - Guadeloupe, S:t Lucia, Barbados, Trinidad och Tobago, Grenada, Dominica, Martinique                        KARIBIEN, KUBA OCH ANTILLERNA - Guadeloupe, St. Maarten, Virgin Islands (British), Dominikanska Republiken, S:t Kitts och Nevis, Antigua och Barbuda, Martinique

 

 

Resans pris inkluderar:
  • Flyg tur och retur med Air France från Got/Sto/Cph
  • Transfer flygplats – hotell, hotell – hamn, hamn – flygplats
  • 7 nätter på La Creole Beach & SPA, oceanview room
  • Frukost på La Creole Beach & SPA
  • Kryssning 7 nätter
  • Helpension ombord
  • All underhållning ombord
  • De flesta aktiviteter ombord
  • Hamnskatter

Priset är ett frånpris för del i dubbelrum och del i insideshytt, och kan komma att ändras i mån av platstillgång. Serviceavgift tillkommer ombord på 12 USD/pp och dag. Vi skräddarsyr er resa helt efter era önskemål. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Hummingbird Lifestyle Travel
Gibraltar Herrgård
Gibraltargatan 17, Göteborg
Telefon: 031-81 43 10
Mail: bokning@hummingbird.se
www.hummingbird.se

Fler erbjudanden