Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Kryssning sommar 2019


Resor till Dubai med Royal Caribbean Cruise Line Hummingbird Lifestyle Travel

Välkommen ombord och kryssa i vackra Medelhavet i sommar

Boka din kryssning i god tid och få upp till 30% rabatt på kryssningssemestern.

Tidernas semester väntar dig för bara 1200 kronor dagen! Styr kosan mot Medelhavet nästa år och tillbringa semestern på ett flytande lyxhotell med ”all inclusive” vilket betyder måltider, underhållning, aktiviteter, träning och mycket annat ingår.

Boka nästa års semesteräventyr redan idag till rabatterat pris! Boka en 7-nätters kryssning i Medelhavet från 8 495:- per person (flyg tillkommer).

Kryssningen från Barcelona går till några av de mest populära och vackraste öarna, såsom Palma/Mallorca, Marseille, La Spezia, Rom, Neapel och Barcelona. Följ med världens största kryssningsfartyg och få upplevelser ombord som ger härliga minnen för hela livet. En resa som passar alla i familjen och varför inte locka med hela släkten nu när det är så bra pris på kryssningarna nästa sommar. Ni får chans att se inte mindre än sex hamnar i tre länder + en hel dags till havs så ni verkligen kan njuta av fartygets alla hejdundrande aktiviteter.

Storstadspuls får ni i Barcelona och i Rom. Vackra vyer längs med kustlinjen får ni under stor del av resan. Stort utbud av aktiviteter under hela resan, och dessutom ingår både helpension och dricks, vilket gör att ni verkligen kan koppla av till 100%. Fartygen hos Royal Caribbean Cruiseline är både innovativa och spännande. Här finns allt från eleganta restauranger, stora shoppingstråk, klätterväggar, avslappnande pool- och SPA områden samt allt för både barn och ungdomar. Här ombord trivs alla, vilket gör det extra intressant om man är ett större sällskap då alla får sitt lystmäte mättat är på kryssningen.

Vill man fira födelsedag och ta med hela släkten på semesterkryssningen så är det ett klart bra alternativt jämfört med att åka på en charterresa. Ombord på en kryssning finns det något för alla, oavsett ålder och man slipper kompromissa varje dag. Många pooler att välja på, många olika restauranger och underhållning varje kväll. Man kan tillbringa kvalitetstid tillsammans och vara säker på att få en minnesfylld semester tillsammans.

Stort sällskap över 10 personer får 10 000 kr rabatt just nu, värt att fundera på vilken kryssning ni ska välja bara. både är prisvärd och avslappnande men ändå rolig och händelserik.

 

Kryssningspaketet inkluderar:
  • Flygbiljett till Barcelona t/r ekonomiklass
  • Kryssning 7 nätter del i hytt med havsutsikt
  • Helpension
  • All underhållning
  • De flesta aktiviteter
  • Hamnskatter
  • Dricks till personalen ombord

Priset är ett från pris och ett cirkapris på vad detta paket kan kosta, i mån av plats. Ju tidigare ni bokar desto bättre pris får ni. Vi kan även förlänga vistelsen med några hotellnätter om ni önskar det. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler heta erbjudanden