Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Skräddarsydd Resa


nya -zeeland-cathedral-rock-coromandel-nordön

Du bestämmer själv hela upplägget på din resa, men vi tar fram och ”syr” ihop ett bra upplägg baserat på vad du vill se, och i vilken takt du vill resa. Vi ger självklart förslag på de bästa sevärdheterna, och hur vi föreslår att man ska resa, men baserat på din budget och hur du vill resa.

Höjdpunkter:

 Upplev det bästa av Nya Zeeland

 Sy ihop din drömresa efter egna önskemål

 Stort utbud av aktiviteter och utflykter m.m

 Vi delar gärna med oss av våra favoriter

 Lyxhotell eller budget? Du väljer

Letar du efter en resa till Nya Zeeland?

Då kan vi på Hummingbird hjälpa dig. Vi tar fram den perfekta semesterdrömmen för dig, baserad på din budget, tid och önskemål. Vad sägs om att krydda resan med bland annat heta källor och orörda stränder på Coromandel halvön och vingårdar och olivlundar på Waiheke Island. Maorikultur och gejsrar i Rotorua, lysmaskgrottorna Waitomo Caves och spana efter kiwifåglar på Kapiti Island?

På sydön kanske valskådning och simma med delfiner i Kaikoura lockar? Vandra i Abel Tasman Nationalpark, besök glaciärerna Fox och Franz Josef. Res ner till orten Dunedin på Sydön för att besöka Albatross centret och få möjlighet att se de unika gulögda pingvinerna. Att dessutom göra båtturer och vandringar i Milford området och komma närmare inspelningsplatserna av Sagan om ringen samt Hobbit triologin är något som lockar flertalet resenärer till Nya Zeeland, kanske dig också?

Vill du bila med familjen, campa med egen husbil, vara äventyrare eller kanske fågelskådare? Ja vi har resorna för alla oavsett intresse och ålder. Luta dig nu tillbaks och låt oss göra jobbet.

Vad ingår i priset?

Tala om vad du är intresserad av och vad du vill uppleva så tar vi fram ett intressant förslag på din resa. Vi har resor för alla oavsett ålder, intressen, budget och tid. Vi har själva varit på Nya Zeeland och känner till landet väl. Efter vi har fått samlat in lite vad du vill göra och se tar vi fram en kostnadsfri offert. Observera att vi kan ge offert på hela din resa men också delar av resan. Om du t.ex. önskar boka flyg på egen hand så kan vi ta hand om landarrangemanget. Du kan också få offert på endast rundresor, turer, hotell eller upplägg på hyrbil och husbilsresor. Vi är extra stolta över att kunna erbjuda mycket prisförmånliga flygbiljetter som också inkluderar inrikessträckor samt spännande gratis stopp på vägen.

Priser som inte går att hitta på egen hand online.Vi har även marknadens bästa pris på husbilshyra på Nya Zeeland och tänk på att det går utmärkt att hämta och lämna husbilen på olika platser. Alla försäkringar ingår och all utrustning.

Du kanske också är intresserad av