Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Royal Caribbean Cruise Line


Kryssning

Royal Caribbean Cruise Line – Aktiviteter i toppklass för alla

Här är kryssningarna med full sysselsättning, aktiviteter och varierad avkoppling, god mat och dryck. Allt för att hålla kroppen i form som ingen annan kan erbjuda.

Royal Caribbean startades 1969 av tre norrmän och är idag ett av de mest populära kryssningsrederierna med bl. a. världens största kryssningsfartyg i sin flotta. Kryssningsresor med Royal Caribbean kännetecknas av livlig atmosfär och mycket aktiviteter ombord. Passar bra för familjer och par eller grupper som vill ha mycket fart och fläkt. En kryssning med Royal Caribbean innebär ett enormt utbud ombord – inte minst för de små resenärerna. Skridskobana, klättervägg, SPA, gym, flera olika restauranger, flera poolområden för stora och små, fantastiska shower, gratis barnklubbar, är bara några exempel på allt ombord!

Vad kan man förvänta sig av kryssningar med Royal Caribbean?

Internationell publik med viss tonvikt på Nordamerikanska resenärer. Ett enormt utbud av underhållning och aktiviteter – för alla! Royal Caribbean har de största fartygen i kryssningsväg, vilket innebär plats och utrymme för alla resenärskategorier. Här finns möjlighet att variera fasta platser och sällskap vid middagsbordet med att välja tid och storlek på bord från kväll till kväll. Köket håller hög klass och restaurangvariationen är stor.

För vilka passar en kryssning med RCCL bäst?

Det finns något för samtliga resenärskategorier! Aktiva personer och förstagångsresenärer finner sin plats, tack vare ett enormt aktivitetsutbud. Barnfamiljer uppskattar också anpassade klubbar omborde för de små!

JUST NU – aktuella rabatter

 

En kryssning är den perfekta semestern för hela familjen! Just nu har vi ett erbjudande där barn upp till och med 12 år kryssar gratis* i en stor del av världen (*skatter, avgifter och dricks tillkommer). Välj mellan många kryssningar i t.ex. Medelhavet – eller Karibien, som är precis lika exotiskt som man föreställer sig!

 

Kampanj:
Barn (upp till 12 år) betalar endast skatter, avgifter och dricks när de delar hytt med två fullt betalande.
Gäller upp till två barn per. hytt.

Bokningsperiod:
1 maj – 31 augusti 2018.

60% rabatt för gäst nummer 2 i Karibien

Mellan 3 juli och 31 augusti 2018 erbjuder vi 60% rabatt på kryssningspriset för gäst nr 2 i en hytt, gäller alla kryssningar i Karibien. Ta med hela familjen på en riktig prisvärd drömsemester ombord något av våra fartyg, detta erbjudande kan nämligen kombineras med vår kampanj där barn kryssar gratis*, ”Kids Sail Free”, när de delar hytt med två vuxna. (*Skatter, avgifter och dricks tillkommer).

Kampanj:
60% rabatt för gäst nr 2 i en hytt på alla bokningsbara kryssningar i Karibien.

Bokningsperiod:
3 juli – 31 augusti 2018

 

Erbjudanden - Royal Caribbean Cruise Line

Du kanske även är intresserad av: