Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Royal Caribbean Cruise Line


Kryssning

Royal Caribbean Cruise Line – Aktiviteter i toppklass för alla

Här är kryssningarna med full sysselsättning, aktiviteter och varierad avkoppling, god mat och dryck. Allt för att hålla kroppen i form som ingen annan kan erbjuda.

Royal Caribbean startades 1969 av tre norrmän och är idag ett av de mest populära kryssningsrederierna med bl. a. världens största kryssningsfartyg i sin flotta. Kryssningsresor med Royal Caribbean kännetecknas av livlig atmosfär och mycket aktiviteter ombord. Passar bra för familjer och par eller grupper som vill ha mycket fart och fläkt. En kryssning med Royal Caribbean innebär ett enormt utbud ombord – inte minst för de små resenärerna. Skridskobana, klättervägg, SPA, gym, flera olika restauranger, flera poolområden för stora och små, fantastiska shower, gratis barnklubbar, är bara några exempel på allt ombord!

Vad kan man förvänta sig av kryssningar med Royal Caribbean?

Internationell publik med viss tonvikt på Nordamerikanska resenärer. Ett enormt utbud av underhållning och aktiviteter – för alla! Royal Caribbean har de största fartygen i kryssningsväg, vilket innebär plats och utrymme för alla resenärskategorier. Här finns möjlighet att variera fasta platser och sällskap vid middagsbordet med att välja tid och storlek på bord från kväll till kväll. Köket håller hög klass och restaurangvariationen är stor.

För vilka passar en kryssning med RCCL bäst?

Det finns något för samtliga resenärskategorier! Aktiva personer och förstagångsresenärer finner sin plats, tack vare ett enormt aktivitetsutbud. Barnfamiljer uppskattar också anpassade klubbar omborde för de små!

KAMPANJ – vid bokning senast 31 oktober, se nedan:

Gratis Wifi på köpet!

Surfa på internet, lägg upp fina semesterbilder på sociala medier, streama filmer, spela spel eller håll kontakten med de där hemma via videosamtal. Just nu erbjuder vi internetpaketet Surf & Stream, världens snabbaste internet till havs, inkluderat i priset! Gäller på kryssningar i Karibien med Oasis-klassen i bokningsperioden 1-15 oktober 2018 och i Medelhavet med avresa under 2019 vid bokning i perioden 16-31 oktober.

35% Rabatt! Boka i perioden 1-15 oktober och få 35% rabatt på kryssningar i Medelhavet 2019. Boka i perioden 16-31 oktober och få 35% rabatt på kryssningar i Karibien.

 

 

 

Erbjudanden - Royal Caribbean Cruise Line

Du kanske även är intresserad av: