Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Kuramathi Resort


Resor till Kuramathi Resort på Maldiverna Hummingbird Lifestyle Travel

Barfotalyx på Maldiverna

Reser du till Maldiverna, så lovar vi en perfekt semester med total avkoppling med fantastiska stränder, underbara bad och ett barfotaliv utan motstycke. På Maldiverna har allt man kan önska sig för en sol-och badsemester i världsklass, med fantastiska stränder och de bästa bad man kan tänka sig. Dessutom får du alltid en vistelse i småskalig, elegant och naturnära miljö där man verkligen känner ända ut i fingerspetsarna att man är på en resa lite längre bort. Du har alltid en medeltemperatur i vattnet på ca 28 grader. Öarna har fina korallrev med ett rikt undervattensliv och fungerar även som skydd för många fiskarter.

Kuramathi ligger vid Rasdhoo Atoll 20 minuter med sjöflygplan från Male och är en lummig ö där sandstigar förbinder de låga byggnaderna. Här bor du med utmärkt komfort i modern och smakfull stil. Den 1,8 kilometer långa ön förlängs av en kritvit sandbank och här njuter du av vackra solnedgångar. På området finns tio buffé-och á la carterestauranger för olika önskemål och smak, sex olika barer med underhållning, två pooler, tennisbanor, gym, spa, barnklubb och butiker samt de flesta vattensporter du kan önska.

Priser från 29 990:- per person

Resefakta, detta ingår:
  • Flyg tur och retur till Male
  • Flygskatter, bagage att checka in samt måltider ombord
  • 7 nätter i en Beach Villa
  • Helpension
  • All Inclusive Dryckespaket
  • Green tax Euro 5.50 per person/dag
  • Speedboat resa från Male till Kuramathi t/r
  • 10% servicecharge är inkluderad

Basic All Inclusive Package inkluderar:

Frukost, lunch och middag på Haruge, Malaafaiy och Farivalhu restauranger
20% rabatt gällande visst urval av à la carte restauranger under middagstid om reservation är gjord minst 24 timmar i förväg
All soft drinks, juices, importerad likör, brett urval av alkoholhaltiga drinkar såväl som alkoholfria drinkar, 3 olika sorters huset vin, mineralvatten och öl samt även soft drinks och mineralvatten från minibaren.

High tea mellan kl 15:00 och 17:00 varje dag på öns Coffee Shop, Dhoni Bar eller Farivalhu restaurant. Snacks och lokala delikatesser med te och kaffe finns tillgängligt.
Snorkelutrustning, windsurfing och 1 besök på Rasdhoo, grannön samt 1 båttur per person per uppehälle.

Priset är ett frånpris del i dubbelrum och kan komma att ändras i mån av platstillgång. Flygtillägg från Göteborg. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler inspirationsresor

Fler inspirationsresor