Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Resor till St Barth


Resor till St Barth

Läs mer om våra resor till St. Barth – en vacker ö med småskalig charm och svenska anor

Resor till St Barth innebär upplevelsen av en karibisk pärla med skön natur, fina diskreta små vikar och många härliga stränder och charmiga huvudstaden Gustavia med inslag av Sverige.
Ja, det finns många skäl att välja St Barthélemy som din kommande Karibiska destination. Charmen är påtaglig när du anländer till denna förtjusande karibiska pärla. Hit tar sig endast mindre flyg, vilket gör att du vet att livet på ön är genuint och lokalt, samt att massturismen lyser med sin frånvaro. Huvudstaden Gustavia räknas som en av Karibiens vackraste, med sin charm och fina läge. Här finner du också många utmärkta restauranger och barer, samt små exklusiva boutiquer.
St Barthélemy var en svensk koloni under perioden 1784 – 1878, vilket du snart märker lite här och var på ön. I Gustavia kan du konstatera att många gator fortfarande har svenska namn som Kungsgatan och Prinsgatan, som några exempel.
Ön är naturligtvis välsignad med ett flertal fina stränder, där Baie de Saint Jean, Anse des Flamands, colombier, Corossol, Salines och Lórient, är några av de främsta. Men om du hyr en bil, kan du snart hitta din egen favoritstrand och upptäcka många fina vikar, samtidigt som du inser att naturen har blivit väl tillgodosedd här.
Kontakta oss för information om våra reseerbjudanden eller boka resor till St Barth – redan idag!

Fakta St Barth

Valuta:  Euro

Klimat:  Varmt året runt med dagstemperatur 29-31 grader. Orkanrisk sep-november.

Visum:  Behövs inte för nordiska medborgare.

Hotell St Barthélemy

Du kanske även är intresserad av: