Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Resor till Les Saintes


les_saintes

Resa till Les Saintes – Det orörda paradiset där tiden inte existerar

Les Saintes tillhör de unika platser som får dig att helt glömma tid och rum, där pulsen snabbt går ner och hela din kropp finner ett välbehagligt lugn!

Vill du skruva ner tempot så är Les Saintes definitivt en perfekt plats att hamna på om både kropp och själ uppskattar ett lugnt tempo, oexploaterad natur och orörda, härliga strandremsor. Här lägger du ifrån dig klockan och låter dagens tankar styra händelserna. Här finns inga måsten! Hyr gärna en cykel eller moped för att på egen hand utforska ön och kanske hitta din perfekta lilla badvik.

Huvudorten Le Bourg ligger vackert beläget vid hamnen på Terre-de-Haut och präglas av sitt pittoreska torg och små, charmiga restauranger. Ta gärna en liten rundtur och se dig omkring i byn där du kan upptäcka sevärdheter som det välbevarade Fort Napoleon. På Terre-de-Haut finner du fina stränder och undangömda badvikar, av vilka Pompierre är en av de mest namnkunniga. Du tar dig hit med båt eller flyg från Guadeloupe som är huvudflygdestinationen.
Vill du få en skön mix av öarna, så kombinera gärna Les Saintes med Guadeloupe!

Fakta Les Saintes

Valuta:  Euro

Klimat:  Behagligt året runt klimat med 27 grader i genomsnittlig dygnstemperatur.

Visum:  Behövs inte för nordiska medborgare.

Hotell Les Saintes

Erbjudanden Les Saintes

Just nu har vi inga specialerbjudanden till Les Saintes men kontakta gärna oss med dina önskemål så hjälper någon av våra karibienexperter dig.

Bokningsförfrågan

Du kanske även är intresserad av: