Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Resor till Les Saintes


Resor till Les Saintes med Hummingbird Lifestyle Travel

Resa till Les Saintes – det orörda paradiset där tiden inte existerar

Våra resor till Les Saintes får dig att helt glömma tid och rum. Les Saintes är en ögrupp som ligger ungefär 15 km sydost om ön Guadeloupe. På detta unika resmål kan du uppleva hur pulsen snabbt går ner och din kropp finner ett välbehagligt lugn!
Vill du skruva ner tempot så är Les Saintes definitivt en perfekt plats att hamna på om både kropp och själ uppskattar ett lugnt tempo, oexploaterad natur och orörda, härliga strandremsor. Här lägger du ifrån dig klockan och låter dagens tankar styra händelserna. Här finns inga måsten! Hyr gärna en cykel eller moped för att på egen hand utforska ön och kanske hitta din perfekta lilla badvik. Hela ön är småskalig och nästan lite sagolik med sina små hus och byggnader, med många inslag av den franska stilen.
Huvudorten Le Bourg ligger vackert beläget vid hamnen på Terre-de-Haut och präglas av sitt pittoreska torg och små, charmiga restauranger. Ta gärna en liten rundtur och se dig omkring i byn där du kan upptäcka sevärdheter som det välbevarade Fort Napoleon. På Terre-de-Haut finner du fina stränder och undangömda badvikar, av vilka Pompierre är en av de mest namnkunniga. Du tar dig hit med båt, kryssningar eller flyg från Guadeloupe som är huvuddestinationen där flygen landar.
Vill du få en skön mix av öarna, så kombinera gärna Les Saintes med Guadeloupe!

Kontakta oss redan idag för mer information om våra resor till Les Saintes.

Fakta Les Saintes

Valuta:  Euro

Klimat:  Behagligt året runt klimat med 27 grader i genomsnittlig dygnstemperatur.

Visum:  Behövs inte för nordiska medborgare.

Hotell Les Saintes

Erbjudanden Les Saintes

Vi har hela tiden olika kampanjer och specialerbjudande. Kontakta oss för ett spännande reseförslag.

Bokningsförfrågan

Du kanske även är intresserad av: