Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Resor till La Réunion


Resor till La Réunion Öar

La Réunion – här slösar naturen med skönhet och dramatik!

Under dina resor till La Réunion öar slås du direkt av den hänförande vackra naturen och det dramatiska landskapet som bäddar för en semester med äventyrsprofil!
Som du redan förstått är La Réunion som upplagt för dig som vill ha en semester med lite äventyrligare profil, som uppskattar det vackra, det dramatiska – men ändå vill ha fina möjligheter till avkoppling och avslappning. För dig med upptäckarlust. Ett bra sätt att få en helhetsbild av La Réunion, är att börja med några dagars upptäcktsfärd med hyrbil, där du får uppleva hisnande bergvägar , te-och vaniljodlingar, små pittoreska byar, havsbränningar mot de klippiga bergspartierna på kuststräckan, vulkankratrar och mycket annat. Det ger dig så mycket mer att minnas och att berätta när du kommer hem!

Äventyrlig ö – helt perfekt för bilsemester

Under resor till La Réunion öar kan du naturligt ansluta dig till det franska sättet att semestra, vilket ofta går ut på just äventyr, att våga lite mer där kroppen får sig en utmaning som balans till sol, bad. Det ena behöver ju inte utesluta det andra, så varför inte se till att helhetsupplevelsen blir en perfekt balans! Ön är erkänd som en favorit för bergsklättring och vandringar som kan sträcka sig från djungelmiljö till alpin natur.
Terrängen erbjuder också spännande utmaningar för mountainbike eller kanotfärder. Kombinera färder nedför branta stup och klippor med både häftiga vattenfall och turkosblå laguner. Dykningen finner du i St-Gilles-les-Bains, där det finns fina möjligheter till bl a snorkling och flera andra vattenaktiviteter. Den härligt vita korallstranden sträcker sig 20 kilometer längs med lagunen från Boucan Canot till La Souris Chaude.Unna dig en härlig semester med fantastiska möjligheter till hisnande upplevelser på La Réunion!

Kontakta oss redan idag för att boka eller läs mer om våra exotiska resor på vår webbplats.

Fakta La Réunion

Valuta:  Euro.

Klimat:  Tropiskt klimat med dagstemperaturer 23-28 grader. Varmast dec-april, svalast jun-okt.

Visum:  Behövs inte för nordiska medborgare.

Hotell och reseförslag på La Reunion

Erbjudanden La Réunion

Just nu har vi flera olika upplevelser att erbjuda dig som vill uppleva Le Reunion Island.

* 8 dagars rundresa ”Amazing Guesthouses” inklusive hyrbil så du kan upptäcka ön på egen hand. Pris från 8 810 kr per person (del i dubbelrum)
Inklusive boende 2 nätter på Villa Angelique och 3 nätter på Villa Belle samt 2 nätter på Casi Cosi.

* 6 dagars rundresa ”Your American Dream in Indian Ocean” med en Harley Davidson. Pris 6 300 kr per person (del i dubbelrum) samt 2 dagars hyra av en Harley Davidsson för 2 personer. Vill man ha en egen MC så går det bra mot tillägg.

* 6 dagars rundresa ”Charming Places” inklusive hyrbil så ni kan resa runt på egen upptäcksfärd på ön. Pris från 5 365 kr per person (del i dubbelrum)
Inklusive boende på några väl utvalda charmiga hotell längs med vägen.

Du kanske även är intresserad av: