Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Resor till Dominica


Resor till Dominica

Dominica – Ursprunglig natur och miljö för genuin ekoturism

Dominica utmärker sig med den unika möjligheten att uppleva en vild, oexploaterad och mycket vacker, fascinerande natur. Något extra för naturälskaren!
Som det anstår ett oexploaterat och genuint paradis, hittar du här heller inga stora lyxhotellanläggningar eller andra tecken på massturism. Resor till Dominica ger dig det vilda, äkta, med en slösande, bredspektrad naturupplevelse och utmärker sig som en av de främsta ekoturismdestinationerna. Här finner du även fortfarande delar av ursprungsbefolkningen – Karibindianer – som med ca 3000 ättlingar lever på traditionellt sätt i Caribterritoriet.
För dig som vill utforska denna unika ö, är en hike genom regnskogen med en vandring till världens största kokande vulkansjö, Boiling Lake, ett givet val. Att besöka de fantastiska vattenfallen Sari Sari och Victoria Fall eller ett dopp i den naturliga vulkanskapade Emerald Pool, är andra starka naturupplevelser att uppleva. Under din Dominica resa kan du också fascineras på en valsafari, snorkla i det bubblande vattnet vid Champagne Beach eller utöva dykning av toppklass!
Som en liten extrainformation, nämner vi gärna att vissa delar av filmen ”Pirates of the Caribbean”, utspelades på detta exotiska resmål. Well worth a visit!
Kontakta oss för mer information om resor till Curacáo!

Fakta Dominica

Valuta:  Östkaribiska Dollar.

Klimat:  Behagligt klimat med dagstemperaturer 29-31 grader året runt.

Visum:  Behövs inte för nordiska medborgare.

Hotell Dominica

Erbjudanden Dominica

Just nu har vi ett äventyrspaket som inkluderar både transfer tur och retur på Dominica från flygplats till hotell, 5 fina utflykter med guide, måltider
under utflyktsdagarna, guide och 7 nätter i nature bungalow. Går uppgradera till högre kategori om ni önskar det. Beställ gärna vårt svenska dag för dag program.

Pris från 9 995 kr (flygbiljett tillkommer).

Bokningsförfrågan

Du kanske även är intresserad av: