Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Resor till Curacao


Resor till Curacao

Curacáo – Året-runt-charm med sol, bad och vattensporter

Under resor till Curacáo kan du njuta av medeltemperatur runt 27 grader året runt, med sol och bad vid de finaste vita stränder, färgsprakande korallrev och vattensporter i massor!
Kom hit och besök det härliga och charmiga Curacáo som tillsammans med Aruba och Bonaire utgör ”ABC-öarna” i de nederländska Antillerna. Utöver fördelen att de ligger skyddat och klimatsäkert utanför orkanbältet, finner du här ett oändligt antal små, fina sandstränder och ett fantastiskt fint vatten med färgsprakande koraller och ett rikt fiskliv. Chanserna att hitta din egen lilla privata favoritstrand, är stor! Perfekta förutsättningar för till exempel en bröllopsresa. Även dykning, snorkling och djuphavsfiske är utmärkta aktiviteter att ägna sig åt här.

Vill du komma havets innevånare ännu närmare på livet, kan du simma med delfiner och beskåda sjölejon och hajar på Sea Aquarium. Huvudstaden Willemstad, som finns med på FN:s världsarvslista, är mycket charmig och upplevs med fördel med att strosa i de många gränderna, besöka marknaden eller bara njuta på någon av de mysiga uteserveringarna.

Restaurangutbudet är rikt och variationen stor – med influenser från flera världsdelar. Här finner du också mycket bra shopping. Om du väljer att göra din Curacáo resa i slutet av augusti eller början av september, så bör missa inte populära Curacao North Jazz festival som brukar äga rum varje år vid den tidpunkten!
Boka skräddarsydda resor till Curacáo idag!

Fakta Curacao

Valuta: Antiller Gulden/Floriner eller USD.

Klimat: Härligt klimat året runt med dagstemperaturer 29-32 grader. Ligger utanför orkanbältet.

Visum: Behövs inte för nordiska medborgare.

Erbjudanden Curacao

Hotel Curacao

Du kanske även är intresserad av: