Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Resor till Carriacou


Resor till Carriacou

Småskaligt & genuint med semester i avskildhet – läs mer om våra resor till Carriacou

Åk hit om du söker en avslappnad och vilsam semester där du upplever det lokala livet i sin småskaliga miljö och där stora lyxhotell inte existerar!
Grenadas lillasyster Carriacou är något av sinnebilden av en äkta, total avkoppling med goda förutsättningar att lära känna befolkningen, kulturen och deras sätt att leva. Under resor till Carriacou slås du av det lugna tempot och det behändiga formatet. Här erbjuder Hillsborough ett bra utbud av såväl restauranger som barer med lokal prägel, och ger en inblick i öbornas egna favoriter på både tallriken och i glaset.

Långa, vita sandstränder skänker dig fantastiska möjligheter att njuta sol och bad. Vill du hitta ditt eget lilla privata badparadis, kan du med hjälp av en vattentaxi ta dig ut till någon av de små atollerna som ligger strax utanför Carriacou. Det ångrar du inte!
Här är det perfekt att upptäcka ön till fots, eller med cykel. Trafiken är lugn, precis som öns tempo i övrigt och passar perfekt för en cykeltur. Besök även den obebodda ön Sandy Lane med sina fantastiska korallrev, som ligger i inloppet till Hillsborough.
Vill du njuta hela din semester och kunna berätta några reseminnen som de flesta andra inte har, så res gärna hit! Carriacou passar också dig som är intresserad av att göra kombinationsresor

Boka resor till Carriacou idag, vi hjälper dig.

Fakta Carriacou

Valuta: Östkaribiska Dollar. USD.

Klimat: Behagligt året runt klimat med temperaturer 25-30 grader. Ligger utanför orkanbältet.

Visum: Behövs inte för nordiska medborgare.

Hotell Carriacou

Kontakta oss för mer information om hur man kan uppleva charmiga oexploaterade ön Carriacou.

Bokningsförfrågan

Du kanske även är intresserad av: