Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Resor till Bequia


Resor till Bequia

Bequia – pärlan som samlar seglare från hela världen

Resor till Bequia avslöjar snabbt en tämligen outforskad pärla med småskaligt liv, gröna, sköna omgivningar och obebodda öar. Ett perfekt resmål att avnjuta med någon man tycker om.
Bequia är omtalad för sin unika, förtrollande charm som sticker ut i jämförelse med de andra Karibiska öarna. Därför kallas den ofta för ögruppen Grenadinernas juvel! Ön, med endast 4900 invånare, är relativt okänd och därför också genuin med ett stänk av gammaldags charm, utan stora hotellanläggningar eller shoppingcenters.

Befolkningen är också känd för sin vänlighet, som kan ha sitt ursprung i att man alltid varit beroende av handel och trafik med grannöarna. Detta har bidragit till att man välkomnat anlända gäster sedan generationer tillbaka. Den lilla ön, som är endast 10 km som längst, är ändå den största ön i ögruppen Grenadinerna.

Här inryms i det småskaliga formatet, de flesta av semesterdrömmar man kan tänka sig – fantastiska sandstränder med perfekta rev utanför som lämpar sig för snorkling och dykning, frodiga omgivningar och knappast någon trafik. Som en liten kontrast, framstår huvudorten Port Elizabeth med lokalt folkliv, reseerbjudanden, restauranger och affärer. Ett perfekt resmål för dig som vill ta dagen som den kommer!
Boka resor till Beqia redan idag!

Fakta Bequia

Valuta: Eastern Caribbean Dollar (EC$) är den lokala valutan

Klimat: Varmt klimat året om

Visum: Behövs ej för svenska medborgare

Hotell Bequia

Du kanske även är intresserad av: