Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Valmer Resort, Mahe


Valmer Resort, Seychellerna Hummingbird Lifestyle Travel

hum_pippi_3stor

Valmer Resort

är en exklusiv familjeägd Resort som ligger i hjärtat av Baie Lazare på sydkusten i en av de mest orörda delarna av ön Mahé, endast ett par minuter från den förföriskt inbjudande stranden Baie Lazare. Hotellet som består av studios och villor, har genomgått en omfattande ansiktslyftning på senare tid, vilket givit fantastiskt fina gemensamma utrymmen, renoverade villor och dessutom två nya juniorsviter med jacuzzi, samt en ny villa. Ägarna har tillämpat sina egna höga krav på stil och komfort vid renoveringen – allt för att erbjuda en så trivsam och njutningsfull upplevelse som möjligt för sina gäster.

Valmer Resort erbjuder 4 studios med pentry, 12 Deluxe villas, 2 Family Villas, 2 Junior Suites och 1 Pool Villa. Samtliga rumstyper har badrum med dusch (några även badkar) och hårfön, luftkonditionering, takfläkt, värdeskåp, flatscreen-TV, telefon. Villorna har ett riktigt kök och sviterna har kylskåp och kaffe-och tekokare.
Du har fritt Wi-Fi i hotellets lounge och tillgång till ett Internetrum.

Le Palmier är hotellets restaurang som tillagar kreolska rätter, såväl som internationella favoriter. A la carte eller särskilda urval för dagen, liksom bufféer på olika teman vid vissa tillfällen. Allt i en ny och fräsch miljö som blickar mot bergen, omslutande grönska och havet.

La Goulette Bar erbjuder dig smårätter eller svalkande drinkar där du samtidigt kan blicka ut över den vackra stranden Anse Gaulette.

Valmer Resort ligger nära till hands att bli ditt nya semesterdrömställe!

 

Antal rum21
RestaurangJa
BarJa
TVJa
TelefonJa
VärdeskåpJa
InternetJa
Wi-FiJa
SwimmingpoolJa
BarnpoolNej
HissNej
SpaJa
GymJa
ButikerJa
Avstånd strand0
Minibar/kylJa

Fler hotell & resorts Seychellerna

Du kanske även är intresserad av