Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Rendezvous


rendezvous1

hum_pippi_4stor

Rendezvous Resort erbjuder den perfekta avkopplingen för er som söker lugn och ro i en diskret, elegant och romantisk boutiquehotellmiljö. Perfekta platsen att kanske planera sitt bröllop eller fira smekmånaden på? Profilen som det romantiska hotellet för par har funnits med ända sedan starten 1966.

Rummen och sviterna är mycket ombonade där man vinnlagt sig om en hög standard som skapar en perfekt stämning. Med balkonger eller terrasser förlängs rummens atmosfär och skapar en harmonisk helhet!

Här ingår all inclusive och gästbetygen på restaurangen är höga, liksom på hotellet för övrigt.

Man sätter också en ära i att ge dig alla förutsättningar att få njuta och koppla av! Utöver de självklara förutsättningarna för avkoppling, finns det en mängd aktiviteter att erbjuda dig som vill. Vattensporter, golf, cykelturer och vandringar är några exempel på aktiviteter som kan ordnas. Rendezvous utgår ifrån dig och dina önskemål och sätter en är i att du får den upplevelse du vill ha med din kära.

Erbjudanden Rendezvous

Specialpris från 14 955 kr per person för en veckas boende (flyg tillkommer). Gäller bokning som görs före den 1 maj och med boende fram till 2 januari 2018 (gäller från pris för boende i juli till 30 oktober).

Antal rum 100
Restaurang Ja
Bar Ja
TV Nej
Telefon Ja
Värdeskåp Ja
Internet Ja
Wi-Fi Ja
Swimmingpool Ja
Barnpool Nej
Hiss Nej
Spa Ja
Gym Ja
Butiker Nej
Avstånd strand 0
Minibar/kyl Ja

Du kanske även är intresserad av: