Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Park Hyatt Maldives Hadahaa


Resor till park hyatt Maldives hadahaa

hum_pippi_5stor

Park Hyatt Maldives Hadahaa

Äkta barfotalyx upplever man här på denna vackert belägna fem-stjärniga resort på Maldiverna.
Den stora fördelen med att välja denna resort är just läget. Park Hyatt är verkligen ett paradis som ligger på en avlägsen och orörd atoll en bra bit bort från huvudön. Beläget på North Huvadhu som är den djupaste atollen i Maldiverna och bara 55km norr om ekvatorn. En ljuvlig plats att koppla av på, vila ut och hämta kraft.

Här finns:

50 vackra villor som garanterar lugn och ro, vissa belägna på vattenpålar ute i havet
Mjuk pudersand som utgör promenadvägen runt ön
Runt om finner man husrevet med rikligt marint liv med sköldpaddor, revhajar med mera
Snorkling och dykning är ett måste, eftersom den avskilda atollen erbjuder några av de bästa platserna i hela  Maldiverna för nybörjare och avanserade dykare samt snorklare
Njut av en helt privat middag under stjärnhimlen, välj bland de små mysiga restaurangerna på atollen, alla inspirerade av naturen. 

På resorten finns två utomhuspooler. Det går även att boka lyxiga spabehandlingar, vara med på yoga i solnedgången eller låna resortens snorkelutrustning för att utforska revet. Du kan även låna kajak för att se dig om lite längre ut till havs. Hit tar du dig antingen med flyg eller speedboat från Malé.

Alla villor är utrustade med luftkonditionering, flatscreen-TV, fri Wi-Fi, DVD, Nespresso-maskin och värdeskåp.Villorna som är byggda över vattnet har panoramautsikt över Indiska Oceanen och med direkt access rakt ner i vattnet för ett dopp. Villorna har egen terass med loungegrupp och vissa med egen plunge pool.

Rumstyper:
Park Villa – rymlig villa på 110 kvm med vacker inredning, bred säng, loungemöbler, privat däck med sköna möbler och solsängar, inomhus och utomhusdusch och bad.
Park Pool Villa –  rymlig villa på 120 kvm med vacker inredning, bred säng, loungemöbler på den privata terassen och med egen plunge pool. Inomhus och utomhusdusch och bad. 
Park Water Villa –  vacker rymlig vattenbungalow med direkt access till vattnet och revet. Rymlig med vacker inredning, sköna loungemöbler och soldäck med utsikt över Indiska Oceanen. 
Park Water Sunset Villa – Med egen dagsäng på den öppna terassen kan man från denna vackra bungalowvilla blicka ut över Indiska Oceanen. Direkt access till hav och rev och med både inomhus och utomhusdusch samt badRymlig villa med vacker inredning och med helt perfekt och privat läge.  

Välj bland olika restauranger för att njuta av kvällens höjdpunkt – middagen! Vill ni kanske njuta av middagen i er bungalow går det fint, eller kanske ta en promenad till The Dining Room eller The Island Grill. Man kan även ta lättare snacks eller en drink före maten på The Pool Bar.

Här på Maldiverna är det upp till dig själv hur mycket du vill göra, allt eller inget? Några förslag på upplevelser är dykning, snorkling, fiske, kajaking, delfintur, yoga och bara koppla av på stranden eller på din privata terass. Resorten personal hjälper dig att ordna utflykter om du vill.

Erbjudande

Boka tidigt – minst 30 dagar före beräknad ankomst och få upp till 40% rabatt på boendet.

Gäller boende från 11 januari till 30 april samt 1 oktober till 19 december.

Inkluderat är:
Boende i Park Villa
Frukostbuffe eller A la carte i The Dining Room
All dryck inkl. ett urval av likörer, öl, vin, vatten och läsk i båda restaurangerna och i baren.
The Dining Room – Frukost, 2-rätters lunch och 3-rätters middag alternativt middag i The Island Grill
En privat middag på stranden (3-rätters) (bokning ska göras minst 24 timmar i förväg).
Fri användning av Mini Bar

OBS! Middag som serveras i villan ingår inte.

 

Fler hotell & resorts

Fler reseerbjudanden