Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Ocean View Hotel


Resor till ocean view hotel i Dubai

hum_pippi_4stor

Vid den populära Jumeirah Beach, i det livliga myllret och vid den fina strandpromenaden The Walk finner du det mycket bekväma och moderna Ocean View Hotel som öppnade i december 2013. Här har du allt inom nära räckhåll med ett fantastiskt boende, sex restauranger och barer, Calm Spa&Salon, samt ett välutrustat gym. Närheten till stranden och det myllrande stadslivet, shopping och sevärdheter, gör vistelsen här till både komfortabel och bekväm ur alla synpunkter.

Hotellprofil:
Ocean View har 334 rum och sviter fördelade på 25 våningar. För större familjer, erbjuds 153 av dessa rum som ”connecting rooms” som gör att ni kan bo tillsammans men ändå separat!
Fem rumstyper, som alla har både havsutsikt och balkong, finns att välja på efter tycke, smak och behov:
Seaview, Superior Sea View, Club Sea View, Sea View Junior Suites och 1-bedroom Seaview Suites. Rummens storlek är 36-38 kvm och sviterna 60-80 kvm.

Rumsstandard: Balkong och havsutsikt, stor LCD flatscreen-TV med stort utbud, fritt Wi-Fi, större takhöjd än normalt, luftkonditionering, möblerade balkonger, badrum med badkar/dusch, bidé, badrockar och badrumsprodukter. Mineralvatten och lokala dagstidningar erbjuds kostnadsfritt och uppdateras dagligen.

Faciliteter:
Restaurangerna ger dig ett brett utbud. Från Girders Sportsbar som ståtar med områdets enda storbildsskärm, till La Rivage med sin breda meny med rätter från flera världsdelar och Coral Lounge som är förunnat dig som bor i Club Rooms eller Suites.

Den fina stranden ligger alldeles intill och Ocean Views gäster erbjuds kostnadsfritt solunderlag, parasoll och handdukar som lämnas ut i receptionen.
På tredje våningen finns den tempererade infinitypoolen med behaglig morgonskugga och havsutsikt. De mindre barnen har en egen pool och erbjuds också flera olika aktiviteter som dans, Playstation, Wii-spel, teckning, pussel mm.

Antal rum334
Restaurang6
BarJa
TVJa
TelefonJa – direktval
VärdeskåpJa
InternetJa
Wi-FiJa
SwimmingpoolJa
BarnpoolJa
HissJa
SpaJa
GymJa
ButikerJa
Avstånd strand0
Minibar/kylNej

Konferenslokaler: Ocean View Hotel har mötes-och konferenslokaler med all modern teknik och utrustning. Lokalerna erbjuder generöst dagsljus och även stora, skuggade balkonger för mötespausen. Kontakta oss för närmare detaljer!

Du kanske även är intresserad av: