Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Morena Resort på Curacao


Resor till morena resort på Curacao

Året-runt destinationen i Karibien

Chanserna att hitta din egen lilla privata favoritstrand, är stor! Dykning, snorkling och djuphavsfiske är perfekt här. Charmiga Curacáo som tillsammans med Aruba och Bonaire utgör ”ABC-öarna” i de nederländska Antillerna, ligger utanför orkanbältet och här kan du njuta av medeltemperatur runt 27 grader året runt. Sol och bad vid de finaste vita stränder, färgsprakande korallrev och vattensporter i massor!

Modernt eco-resort med magnifika villor och lägenheter som är mycket smakfullt inredda med fina detaljer. Ligger ca 5 minuters gångväg till Jan Thielstranden som är idealisk för snorkling. Vid stranden finns flera mysiga & populära restauranger och barer. Hotellet har miljövänlig, klorfri pool med saltvatten, aktivitetscenter, biluthyrning, restaurang och shuttle buss till supermarket tvår gånger per dag. Utanför hotellet går ordinarie bussar in till den charmiga huvudstaden Willemstad en gång i timmen.

Priser från 18 470:- per person

Resefakta, detta ingår:
  • Flyg med KLM från Göteborg/Köpenhamn eller Stockholm till Curacao via Amsterdam
  • 8 nätter i en Apartment Aura för upp till 4 personer
  • 20% rabatt på boendet (avdraget i priset) gäller vid bokning före den 28 feb.
  • Reseperiod på detta prisexempel är avresa fram till 22 december

 

Priset är ett frånpris del i dubbelrum och kan komma att ändras i mån av platstillgång. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Du kanske även är intresserad av: