Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Romantiska Mauritius


Resor till Dinarobin hotel golf & spa på Mauritius

Dinarobin Hotel Golf & Spa med ett underbart vackert läge

Utforska gärna ön och åk till t ex Pamplemousse som är känd för sin vackra botaniska trädgård med helt otroliga jättenäckrosor eller stanna till vid det gamla sockerbruket i Domaine les Pailles. Du får heller inte missa möjligheten att besöka några av de välbevarade forten och muséerna. Besök gärna den livliga huvudstaden Port Louis och upplev det brokiga folklivet, basarer och marknader med exotiska frukter, blommor, grönsaker och kryddor. Avsluta dagen på någon av öns många gourmetrestauranger och njut av den fina kokkonsten i det mauritiska köket!

På Dinarobin Hotel Golf & Spa bor du hänförande vackert, vid foten av berget Le Morne på ena sidan och en hänförande utsikt över Indiska Oceanen från den privata verandan i din svit. I detta himmelrike för lugn och själslig frid, har inget lämnats åt slumpen. Dinarobin ger dig alla förutsättningar att finna njutning och avkoppling vare sig du väljer att enbart vila och njuta, eller kombinera semestern med inslag av sportaktiviteter. Fantastiska pooler i harmoni med generösa trädäck, terrasser till varje rum med havsutsikt och exotiska trädgårdar gör Dinarobin till något extra och något av en symbol för Mauritius tropiska och eleganta profil. Rumsstandarden är oklanderlig och ytorna generösa i de olika sviterna som finns att välja på.

Priser från 34 850:- per person

Resefakta, detta ingår:
  • Flyg t/r med Air France
  • Transfer t/r flygplats – hotell
  • 10 nätter i en Junior Svit
  • Halvpension ingår i priset

Priset är ett frånpris del i dubbelrum, och kan komma att ändras i mån av platstillgång. *Rabatten är avdragen i priset ovan. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Du kanske även är intresserad av: