Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Zilwa Attitude flyg & 8 nätter


Resor till Mauritius Hummingbird Lifestyle Travel

Zilwa Attitude

Söker du ett paradis med kritvita stränder, korallrev och gröna bergstoppar med bra möjligheter till exotiskt djuphavsfiske? Vill du även ha möjlighet att bättra på din golfsving så är ditt resmål Mauritius! Atmosfären på Mauritius är så vänlig och får dig direkt på ett bra humör. Den ljuvliga naturen och de fantastiska stränderna gör ön till en given favorit. Att resa runt ön med egen hyrbil eller förbokad tur är något vi varmt rekommenderar. Många väljer att stanna på den resort man bor på vilket kan vara skönt men missa inte att se dig om här på denna gröna frodiga gästvänliga ö som ligger mitt ute i Indiska Oceanen. Man kan bo på olika platser på ön eller välja att bo på en och samma resort under hela vistelsen.

Man kan bo antingen i södra delen av Mauritius vilket är lämpligt om man vill till exempel uppleva nationalparkerna eller kanske kite surfa. I norra delarna har man närheten till shoppingen och även riktigt fina stränder och möjlighet till trevliga utflykter.

Här på fyrstjärniga Resort Zilwa  får du det mesta du kan önska. Här möter du Mauritius själ och livsstil som befolkningen, ”Zilwas”, vill att du skall uppleva den. Beläget på Mauritius norra kust i byn Kalodyne och alldeles i närheten av fiskebyn Grand Gaube, speglar hotellet den lokala livsstilen och miljön på ett äkta sätt. Här går du ner i varv, finner ditt lugn och njuter utan förpliktelser, du blir en del av det okomplicerade och enkla livet på Mauritius!

Erbjudande
  • Flyg tur och retur  Stockholm/Göteborg/Köpenhamn – Mauritius
  • 8 nätter på Zilwa Attitude
  • Beachfront Deluxe
  • Halvpension
Pris

Från 19 990 kr/person.

Priset kan komma att ändras i mån av platstillgång. Det går att skräddarsy resan med fler nätter i Mauritius. Med reservation för slutförsäljning.

Kontakta oss för mer information om resor till Mauritius! 

Fler erbjudanden Mauritius

Fler inspirationsresor