Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Påskresa till Mauritius


Resor till shandrani resort & spa i Mauritius Hummingbird Lifestyle Travel

Shandrani Resort & Spa

Söker du efter något extra? En all inclusive lyxresort på Mauritius kanske? Just nu har du chansen att bo här till 20% rabatt. Passar både familjer och par. En härlig resort som har många återvändande kunder tack vare dess perfekta läge, underbara kritvita strand och mysiga atmosfär. Vårt favorithotell! Denna resort ligger på en privat halvö bredvid Blue Bay Marine Park och här finns det ett bra undervattenliv för dig som gillar snorkling. Shandrani Beachcomber erbjuder inte mindre än 3 stränder för dig som gillar att gå på upptäcktsfärd bland vita varma sandstränder.

Att resa runt ön med egen hyrbil eller förbokad tur är något vi varmt rekommenderar. Många väljer att stanna på den resort man bor på vilket kan vara skönt men missa inte att se dig om här på denna gröna frodiga gästvänliga ö som ligger mitt ute i Indiska Oceanen. Man kan bo på olika platser på ön eller välja att bo på en och samma resort under hela vistelsen.

Shandrani Beachcomber Resort & Spa ligger i hjärtat av den sydöstra kusten på Mauritius, innästlad i djup grönska vid kusten. Eftersom All Inclusive ingår kan ni fritt välja bland resortens 4 restauranger,
som alla erbjuder stor variation av måltider och med hög kvalitet. Här finns även två barer som serverar goda drinkar från morgon till kväll. Kvalitet är nyckelordet här på Shandrani så förvänta er goda gourmet middagar.

Erbjudande:

Från 24 990 kr/person.

Inkluderat:

  • Flygbiljett t/r till Mauritius från Göteborg el Stockholm
  • Bagage att checka in och måltider ombord  ingår
  • 7 nätter på Shandrani Resort & Spa
  • All inclusive ingår, frukost, lunch, middag
  • 20% rabatt avdraget
  • Transfer tur och retur flygplatsen – hotell
  • Flexibelt paket
  • Avresor varje dag

Priset kan komma att ändras i mån av platstillgång. Det går att skräddarsy resan med fler nätter i Mauritius. Med reservation för slutförsäljning.

Kontakta oss för mer information om resor till Mauritius! 

Fler erbjudanden Mauritius

Fler inspirationsresor