Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Sportlovsresa till Aruba


Semester i Aruba

Höstlov på Aruba

Aruba är det perfekta resmålet med kritvita stränder, stort restaurangutbud och ett kontrastrikt landskap, kryddat med vattensporter och stort nöjesutbud. Eftersom Aruba dessutom ligger utanför orkanbältet, kan du resa hit året runt för att njuta av sol och bad! Hit kommer man gärna för att njuta av de många, långa och kritvita stränderna, där Eagle Beach och Palm Beach tillhör de mest kända.

Välkommen till Divi Aruba, Arubas bästa all inclusive hotell där allt ingår. Ett trevligt och populärt All Inclusivehotell perfekt för familjer! Hotellet är charmigt och ligger precis på en av Arubas finaste stränder. Här finns alla faciliteter man behöver för att få en komplett skön semester med familjen. Allt ingår! så verkligen den bästa chansen att helt koppla av och njuta av en av Karibiens skönaste öar. Tillsammans med systerhotellet Tamarijn kan du välja mellan 9 utmärkta restauranger och 7 barer. Rummen är endast ett steg från sandstranden eller poolen.
Hotellet ligger ca 5 minuter från Arubas huvudstad Oranjestad och bara ca 10 minuter från flygplatsen.

Divi Aruba är ett hotell med låga byggnader och ligger nära en fantastisk sandstrand och omgiven av tropisk grönska. Här finns mycket att uppleva. Varför inte testa vattensporterna, cykling eller kanske tennis.
Välj mellan alla restauranger som ingår och njut av vacker solnedgång med en god drink i handen.

Hotellet har två pooler, tennisbanor och ett gym för gästerna.

Hummingbird-favicon  Två barn under 12 år som delar rum med föräldrarna bor och äter gratis!

Hummingbird-favicon   Oavsett om ni väljer Tamarijn eller Divi så har ni tillgång till båda hotellens barer, restauranger med mera

Hummingbird-favicon   Har ni barn över 12 år men under 18 år, kan vi tipsa om Tamarijn Aruba som erbjuder gratis mat och dryck för barn under 18 år Tamarijn Aruba

Priser från 68 990:- för två vuxna + två barn*

Resefakta, detta ingår:
  • Flyg t/r med KLM från Sto/Got/Cph
  • 7 nätter i ett Beachside room
  • All Inclusive

Priset är ett frånpris, och kan ändras i mån av platstillgång. *Priset är räknat på två vuxna och två barn (barn under 12 år).
Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Du kanske även är intresserad av: