Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Little Arches på Barbados


Resor till Barbados

Kombinera härligt strandliv med roligt uteliv

Upplev de härliga paradisstränderna, de trevliga människorna och de sköna calypsotonerna. Här finns dessutom så mycket mer att se och uppleva! Barbados har sedan många år funnits med i de flestas sinne om en paradis ö i Karibien som gjort att vi även bildat oss en uppfattning om öns karaktär och profil.

Little Arches är ett mysigt och intimt boutiquehotell med personlig stil som passar perfekt för par. Endast några fotsteg och en mindre lokal väg, skiljer Little Arches från den vita, härliga stranden Enterprise Beach, mest känd som Miami Beach. Hotellet har en jättemysig restaurang & bar på taket där det serveras frukost, lunch och middag. Här finns också ett trevligt poolområde och ett litet spa som erbjuder massage och skönhetsbehandlingar samt en salong.

Hotellets 10 rum är unikt inredda i en tropisk stil och utstrålar elegans och välbefinnande. Varje rum har aircondition, takfläkt, kingt-size säng, strykjärn och strykbord, kaffe- och tekokare, minikyl, badrum med dusch, hårtork, direktvalstelefon, TV, Wi-Fi samt värdeskåp.

 

Priser från 19 990:- per person

Resefakta, detta ingår
  • Flyg tur och retur med British Airways inkl. skatter
  • En hotellövernattning vid London Gatwicks flygplats (på utresan)
  • 7 nätter i ett Standard Garden View Room
  • Frukost
  • Transfer från flygplats – hotell tur och retur på Barbados

Priset är ett frånpris, del i dubbelrum och kan ändras i mån av platstillgång. Byte av flygplats i London, bussbiljett köps på plats.

Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler erbjudanden Barbados

Inspirationsresor