Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Le Canonnier


Le Canonnier Mauritius 1

hum_pippi_3stor

Denna lite trendigare familjeresort ligger på Mauritius norra del, i närheten av byn Grand Baie. Här finns allt för att hela familjen skall få ut så mycket som möjligt av semestern – en härlig trädgård med två swimmingpooler samt en barnpool. Här finns aktiviteter och underhållning för såväl stora som små med ett direkt läge på den härliga stranden.

Rummen är bekväma och finns för 2, 2-3 eller 2-4 personer, beroende på ditt behov. Dubbelrum standard och superior med utsikt mot trädgården eller havet. Familjerum med plats upp till 4 personer, med utsikt mot trädgården eller havet. Luftkonditionering, balkong/terrass, tv, värdeskåp, minibar, hårfön, kaffe-och tebryggare finns på samtliga rum. Standardrummen har dusch, superiorrummen badkar med dusch.

Tre restauranger och två barer ger en bra balans mellan mat-och dryckutbudet. Le Frangipanier är buffetrestaurangen där frukost och lunch serveras, liksom bufféer. Le Navigator är en á la carterestaurang med fisk-och skaldjur som specialitet, där man även har uppskattade kvällar med sin välkända hummer på menyn. Söker man medelhavsinspirerad menu, passar restaurangen La Serenataperfekt!

Antal rum 284
Restaurang 3
Bar 2
TV Ja
Telefon Ja – direktval
Värdeskåp Ja
Internet Ja
Wi-Fi Ja
Swimmingpool 2
Barnpool 1
Hiss Ja
Spa Ja
Gym Ja
Butiker Presentshop
Avstånd strand 0
Minibar/kyl Ja

I am raw html block.
Click edit button to change this html

Du kanske även är intresserad av:

 • Dinarobin Hotel Golf & Spa

  Dinarobin Hotel Golf & Spa Mauritius 1
  På Dinarobin Hotel Golf & Spa bor du hänförande vackert, vid foten av berget Le Morne på ena sidan och en hänförande utsikt över Indiska Oceanen från den privata verandan i din svit. I detta himmelrike för lugn och själslig frid, har inget lämnats åt slumpen.
  Read more
 • Travel with Style på Mauritius

  Resor till Guadeloupe
  Söker du ett paradis med kritvita stränder, korallrev, gröna bergstoppar med bra möjligheter till exotiskt djuphavsfiske? Vill du även ha möjlighet att bättra på din golfsving, så är resmålet Mauritius!
  Read more
 • Zilwa Attitude

  Resor till zilwa attitude i Mauritius
  Zilwa Attitude ger dig det mesta du kan önska. Här möter du Mauritius själ och livsstil som befolkningen, "Zilwas", vill att du skall uppleva den. Beläget på Mauritius norra kust i byn Kalodyne och alldeles i närheten av fiskebyn Grand Gaube, speglar hotellet den lokala livsstilen och miljön på ett äkta sätt.
  Read more
 • The Oberoi Mauritius

  Resor till Anguilla's shoal bay villas hotell
  Med ett svårslaget läge vid en av världens topp tio-rankade stränder - Shoal Bay East, ligger detta trivsamma hotell som rätt igenom genomsyras av en lokal prägel och profil. Allt från den gästvänliga och trevliga personalen, till rummens möblemang och design.
  Read more