Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Kryssning & flyg Kuba


Kryssning från Kuba Hummingbird Lifestyle Travel

Havanna –  Belize – Honduras – Mexiko

Upplev Havannas och Karibiens magiska atmosfär. Under denna kryssning får du njuta av fantastiska vyer, vackra korallstränder och magiska nätter. Du reser med nyrenoverade MSC Opera till  Belize, Honduras och Mexiko.

Resan börjar med två härliga dagar i Havanna, där du får chansen att uppleva stadens historiska stadsdelar som finns med på UNESCOS världsarvslista och lära dig mer om dess historia, kultur och arkitektur. Inget besök i Havanna är komplett utan en promenad längs den berömda strandpromenaden Malecón Seafront Promenade där öns avslappnade livsstil och vibrerande rytmer av mambo och salsa kan upplevas i sitt esse. Efter några sköna dagar i Havanna avgår fartyget mot västra Karibiens pärlor. Så hoppa på flyget till Havanna och låt er oförglömliga resa börja!

Är ni intresserade av att förlänga resan på Kuba med några extra nätter på hotell går det utmärkt. Det är också populärt att kombinera Kuba med Florida. Vi tar gärna fram ett förslag på en skräddarsydd resa som helt precis passar era önskemål.

Detta är en av våra just nu mest populära resor så platserna går snabbt åt och priserna ändras dagligen så för att få aktuellt pris ring eller maila oss.

Boka din 7-nätters kryssning från Kuba nu, med fantastiska pris per person priser och som även inkluderar All Inclusive dryckespaket! Hoppa ombord på MSC Opera för en resa som låter dig uppleva Kubas färgsprakande huvudstad Havanna och alla dess sköna paradisstränder i Antillerna, med alla bekvämligheter som MSC Cruises kryssningar erbjuder. I varje hamn längs resans rutt väntar dig fantastiska upplevelser och nya spännande platser att upptäcka.

Just nu ingår DRYCKESPAKET till ett värde av 3 360kr pp vid bokning av utsideshytt eller balkonghytt.

Priser från 13 990:- per person 

Avresor 2018:

2, 6, 9, 13, 16, 20, 23, 30  januari

3, 6, 10, 17, 20, 24 februari

3, 6, 10, 17 mars

Kryssningsrutt:

kryssningsrutt Kuba

Kryssningspriset inkluderar:
 • Flyg Göteborg/Stockholm/Köpenhamn till Havanna tur och retur, inkl. alla skatter och avgifter
 • En extra hotellövernattning på hotell i Havanna
 • Transfer från flygplats till hotell
 • Måltider ombord
 • 1 styck incheckat bagage ingår
 • Kryssning 7 nätter i hytt med havsutsikt
 • All Inclusive dryckespaket (ingår i oktober och november kryssningarna), går lägga till mot kostnad övriga avgångar
 • Helpension ombord
 • All underhållning
 • De flesta aktiviteter
 • Hamnskatter

Det går fint att förlänga resan på Kuba.

Priset är ett frånpris och kan komma att ändras i mån av platstillgång. Serviceavgift tillkommer ombord på 9 Euro/pp och dag. Inresevisum ingår. Alla resenärer måste med ha ett intyg på engelska på att reseförsäkring finns tecknad under resan (reseförsäkringen måste täcka eventuell hemresa vid allvarlig sjukdom).

Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler erbjudanden