Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Exotisk kryssningsresa


bahamas kryss

Fantastiska resmål världen runt

I vinter kryssar du från Miami med Celebrity Equinox till San Juan, St Martin, St Thomas, Punta Cana och Bahamas med retur till Miami. Det finns många olika rutter att välja på, både södra, östra och västra Karibien. Vi tipsar gärna om de olika rutterna – berätta bara vad du vill uppleva så tar vi fram olika förslag. Just nu kan du får både dryckespaket inkluderat utan kostnad samt även 50% rabatt för person 3 och 4 i samma hytt, perfekt för barnfamiljen!

I detta kompletta paket ingår flyg tur och retur, en hotellnatt i Miami samt en underbar kryssning på 8 nätter som börjar och slutar i Miami. Ni flyger till Miami och där väntar en hotellnatt på er före ni går ombord och checkar in i er hytt på Equinox. Ombord på fartyget har ni en mängd olika restauranger att välja på och dryckespaket ingår också så att ni verkligen kan koppla av till 100%. Det är för många skönt att slippa oroa sig för att kostnaderna springer iväg då man kanske vill njuta av en god drink före maten eller en espresso.  Välj mellan balkonghytt, utsideshytt, concierge eller kanske Aqua Class. Ombord får ni chansen att njuta av fartygets alla faciliteter och underhållning.

Om kryssningen:
Ni får chansen att utforska många olika exotiska resmål på denna kryssningsrutt och lära känna allt från kultur och historia till soldränkta stränder. Oavsett vilken resrutt ni väljer behöver ni bara packa upp väskan en gång, checka in i er hytt och göra er hemmastadda ombord på båten.
Rutten som sagt går till flera av de populära karibiska öarna – en samling paradisöar som bjuder på karibiska rytmer och sköna stränder.

Ombord på något av Celebrity Cruises fartyg känner du dig som gäst alltid extra omhändertagen. Ypperligt bra service, med bra standard på hytter och fartyg och underbar mat. Fartyget Equinox är stort och modernt med alla tänkbara faciliteter. Här finns elegant och delvis trendig inredning, som är smyckad med modern, lite annorlunda konst.

Priser från 19 500:- per person

Kryssningspriset inkluderar:
  • Flyg tur och retur inkl. skatter/avgifter
  • Hotell i Miami innan kryssningen
  • Kryssning 7 nätter i balkonghytt
  • Helpension
  • All underhållning ombord
  • De flesta aktiviteter ombord
  • Hamnskatter
  • Serviceavgift till personalen
  • Classic dryckespaket ingår!

Nu blir Celebrity Cruises kryssningar i Karibien ännu mer ”All-inclusive” med även internet inkluderat!

Kampanj:
Boka en Veranda-, Concierge- eller Aqua Class-hytt i Karibien (gäller vissa fartyg) så ingår obegräsat med internet på kryssningar 4 nätter eller längre. Dessutom är även Classic dryckespaket inkluderat i priset.

Priset är ett frånpris och kan komma att ändras i mån av plats. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler heta erbjudanden