Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Drömkryssning till Karibien!


Jorden runt med MSC Cruises

Kryssa i Karibien från Miami

Passa på att boka den kompletta resan till de vackra öarna i Karibien från hamnen i Miami. Nu erbjuds längre kryssningar med MSC Divina till kanonpriser! Välj mellan en 11-dagars kryssning med utgångspunkt Miami vidare till Ocho Rios, Cartagena, Cristobal, Puerto Limon, Costa Maya samt Cozumel.
Eller varför inte en 12-dagars kryssning från Miami till Road Town, St Johns, Basseterre, Fort de France samt Philipsburg. Fantastiska rutter med härliga stopp längst vägen kommer göra er resa till ett ljuvligt minne.
Vi kan rekommendera att ha några nätter i Miami innan kryssning, med möjlighet till bra shopping och goda middagar och nöjen, för att sedan kliva på kryssningen som tar er runt i Karibien och bjuder på underbara vyer och fantastiskt service ombord.
Vill du stanna fler nätter här i Miami, före eller kanske efter kryssningen, går det fint. Vi planerar resan helt efter önskad reslängd och budget.

MSC Cruises erbjuder traditionell italiensk elegans och design med miljövänlig högteknologi. Upplev shower i fartygets fantastiska teater eller prova lyckan i Las Vegas-Casinot. Vackert pooldäck där du kan välja mellan fyra pooler och 12 jacuzzis samt ett 1500 km² stort SPA-område. Ombord finns det poolavdelningar som är barnfria som de äldre gästerna kommer säkert att uppskatta.
Med MSC Divina upptäcker ni en kryssning lik ingen annan – ett utmärkt semestermål i sin egen rätt, som erbjuder någonting spännande för alla, hela tiden. Njut av det enorma fartyget, dess elegans och detaljrikedom. Från MSC Divinas riktiga stentorg till hennes teater i Broadway-storlek. Från de eleganta trapporna med Swarovski-kristaller till lugnet vid Infinity Pool, som sträcker sig ut till havs, och horisonten i bakgrunden.

Välj bland olika avgångar mellan perioden 28/10  – 30/12.

Priser från 13 999:-/person

Erbjudandet gäller avresor med MSC från Miami på dessa avgångar.

Resefakta, detta ingår:
  • Flyg tur och retur Sto/Got/Cph – Miami inkl. skatter
  • 2 nätter på hotell i Miami Beach ***
  • Kryssning 11 eller 12 dagar
  • Helpension under kryssningen
  • All underhållning
  • De flesta aktiviteter ombord
  • Hamnskatter

Priset är ett frånpris och kan komma att ändras i mån av platstillgång. Servicavgift tillkommer ombord på 12,5 USD/pp och dag. Lokala hotellskatter i Miami tillkommer på plats.

Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler kryssningserbjudanden