Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Kombinationsresa Karibien


Kombinationsresa till Västindien

Flyg, 7 nätter på All Inclusive hotell & 7 nätters kryssning

Byt ut mörker och kylan i Sverige mot ljuvliga varma Karibien. År efter år har vi nöjda resenärer som kommer hem från denna kombinationsresa på två veckor i Karibien.

En vecka sol och varma bad på ett 4-stjärnigt all inclusive hotell i Dominikanska Republiken kombinerat med en veckas kryssning i Karibien med helpension. Vad mer kan man begära?

 

Dreams La Romana

Intill den lilla fiskebyn Bayahibe, ligger Dreams La Romana på en helt underbar strand. Denna eleganta All Inclusive resort välkomnar dig till en fantastisk miljö och nästan allt är inkluderat. Dreams La Romana passar perfekt för alla – singlar, par eller familjer. Här finns sju à la carte restauranger, en bufférestaurang, två bistros och ett café. Här kan du välja något läckert från det franska, italienska, mexikanska, asiatiska eller det lokala köket.

Costa Cruises 

Med Costa får du kryssningar med en lättsam stämning med italiensk livsprägel i en färgstarkt designad ombordmiljö. Flottan är modern och har vuxit med minst ett nytt fartyg per år. Det finns många aktiviteter för barn i alla åldrar såväl som avkoppling vid någon av poolerna. Maten ombord  i à la carte restaurangerna är italieninspirerad och ger dig angenäma middagsminnen.

Priser från 22 490:- per person

Kryssningens rutt:  (boende på hotell sker 7 nätter innan kryssningen avgår)

karta dom rep och costa cruises

Resefakta, detta ingår:
  • Flyg Göteborg, Köpenhamn eller Stockholm t/r till Punta Cana med Air France
  • 7 nätter på Dreams La Romana, i Deluxe Garden View Room
  • All Inclusive på hotellet
  • Kryssning 7 nätter med Costa Favolosa, i insideshytt (uppgradera till annan hytt går mot tillägg)
  • Helpension ombord
  • All underhållning ombord
  • De flesta aktiviteter ombord

TIPS! Köp till dryckespaket PGUSTO och betala serviceavgiften i förväg, pris per person: 2 558 kr.

PGUSTO gäller för vuxna och inkluderar ett urval av viner, mineralvatten och fatöl samt ett urval av cocktails, läsk, fruktjuicer och likörer. Vissa varumärken och drycker ingår inte och är markerade i barmenyn.

Priset är ett frånpris del i dubbelrum.  Serviceavgift tillkommer ombord på 12 USD per person/dag. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Hummingbird Lifestyle Travel
Gibraltar Herrgård
Gibraltargatan 17, Göteborg
Telefon: 031-81 43 10
Mail: bokning@hummingbird.se
www.hummingbird.se

Fler erbjudanden