Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Kombinera 2 öar i Karibien


Resor till Grenada

2 Karibiska öar under 2 veckor – Grenada och Barbados

Att kombinera två öar under två veckor, får du som resenär två fantastiska upplevelser under en och samma resa. Du bor på vardera ö under 7 nätter och på ett enkelt sätt tar du dig mellan öarna med flyg, som är ordnat innan er avresa till Karibien.

Grenada – Kalinago Resort. Välkommen till denna lilla, trivsamma hotellpärla som ligger lugnt och skyddat på den omtalat vackra stranden Morne Rouge Bay. Det lilla formatet och en lite mer långgrund strand än på Granada i övrigt, gör Kalinago lämpligt för såväl familjer som par. Med det lugna fina läget direkt vid stranden och möjligheter till lite mer förströelse som shopping mm endast några minuter härifrån, kan alla smakriktningar och behov tillgodoses!

Barbados – Bouganvilla Beach. Barbados, denna fantastiska ö som har allt från kritvita sandstränder, bra restauranger, trevliga människor och rytmisk reggaemusik. Bouganvilla Beach Resort – ett mycket populärt lägenhetshotell på en bländande kritvit strand med perfekt läge. Här finns 138 rum, alla med balkong eller terrass med utsikt över havet, poolen eller den tropiska trädgården

Priser från 22 800:- per person

Resefakta, detta ingår:
  • Flyg t/r med British Airways
  • En natt på hotell vid Gatwicks flygplats i London inkl. frukost
  • 7 nätter på Kalinago Beach Resort Grenada i ett Deluxe Ocean View Room
  • 7 nätter på på Bougainvillea Beach Resort Barbados i en Superior Studio
  • Lokalflyg mellan öarna med Liat

Priset är ett frånpris, del i dubbelrum och kan ändras i mån av platstillgång. Byte av flygplats i London, bussbiljett mellan flygplatserna betalas på plats. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Du kanske även är intresserad av: