Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Familjekryssa på höstlovet


Kryssning Royal Caribbean Hummingbird Lifestyle Travel

Flyg, hotell och kryssning i Karibien

Kryssa med Royal Caribbeans fartyg Allure of the Seas och få chansen att uppleva härliga varma Karibien.

Allure of the Seas är tillsammans med systerfartyget Harmony of the Seas två av världens största fartyg. Fartygen är som ett resmål i sig självt då man kan välja på inte mindre än 20 restauranger och caféer och 42 barer runt om på båten. Fartyget kan även stoltsera med imponerande vattenrutschbanor, bland annat hittar du här världens största vattenrutschkana ’Ultimate Abyss’, som tar dig hela 45 meter över havet. Här finns även tekniska finesser såsom robotbartenders och vill du gå på musikal, så varsågod. Både isshower, musikshower och vattenshower kan man välja på.  Varför inte strosa runt på fartygets alldeles egna Central Park, där träd och blommor ger dig lugn och harmoni. För barnen finns det aktiviteter som lekrum, barn- och ungdomsklubbarna Adventure Ocean och Teen Zone. Koppla av med spa-behandlingar och olika massager i Vitality Spa eller vid något av fartyget olika pooler.

Välj mellan en mängd varierande hyttkategorier. Även flera av insideshytterna har en känsla av utsikt genom virtuella fönster där utsikten från fartygets utsida visas – i realtid!

För de vuxna som önskar lugn och ro, så finns det ett speciellt ”solarium” med pool och solstolar, avsett för endast vuxna. Ombord bär  du hela tiden ett elektroniskt armband som du på ett enkelt och smidigt sätt använder när du låser upp din hyttdörr, betalar dryck eller äter på någon av restaurangerna som inte ingår i helpensionen.

** Detta paket inkluderar kryssning 7 nätter med alla måltider inkluderade, ´och för hela familjen – två vuxna och två barn under 12 år ***

Priser från 19 270:- per person

7N_Fort-Lauderdale_Labadee_Falmouth_HM_OA-og-AL_800x450px-8

Kryssningsrutt:

HamnAnkomstAvresa
Fort Lauderdale16:30
Till havs
Labadee, Haiti08:0017:00
Falmouth, Jamaica10:3019:00
Till havs
Cozumel, Mexiko08:0019:00
Till havs
Fort Lauderdale06:15
Resans pris inkluderar:
  • Kryssning 7 nätter (går uppgradera till balkonghytt)
  • Helpension (frukost, lunch, middag)
  • All underhållning
  • De flesta aktiviteter
  • Hamnskatter
  • Dricks till personalen ombord

Frånpriset gäller i mån av plats och insideshytt men går enkelt att uppgradera mot tillägg. Flygbiljetten gäller avresa från Sverige dagen innan kryssningen startar. Priset kan komma att ändras i mån av platstillgång.

Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler kryssningserbjudanden