Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Harmony of the Seas


Kryssning Royal Caribbean Hummingbird Lifestyle Travel

Flyg, hotell och kryssning i Karibien

Kryssa med Royal Caribbeans fartyg Harmony of the Seas eller Allure of the Seas. Båda fartygen kryssar  i Karibien med två fina rutter, dels Bahamas, St Thomas och St Kitts, dels Haiti, Jamaica och Mexico.

Harmony of the Seas är ett av världens största fartyg. Detta fartyg är som ett resmål i sig självt då man kan välja på inte mindre än 20 restauranger och caféer och 42 barer runt om på båten. Fartyget kan även stoltsera med imponerande vattenrutschbanor, bland annat hittar du här världens största vattenrutschkana ‘Ultimate Abyss’, som tar dig hela 45 meter över havet. Här finns även tekniska finesser såsom robotbartenders och vill du gå på musikal, så varsågod. Både isshower, musikshower och vattenshower kan man välja på.  Varför inte strosa runt på fartygets alldeles egna Central Park, där träd och blommor ger dig lugn och harmoni. För barnen finns det aktiviteter som lekrum, barn- och ungdomsklubbarna Adventure Ocean och Teen Zone. Koppla av med spa-behandlingar och olika massager i Vitality Spa eller vid något av fartyget olika pooler.

Välj mellan en mängd varierande hyttkategorier. Även flera av insideshytterna har en känsla av utsikt genom virtuella fönster där utsikten från fartygets utsida visas – i realtid!

För de vuxna som önskar lugn och ro, så finns det ett speciellt ”solarium” med pool och solstolar, avsett för endast vuxna. Ombord bär  du hela tiden ett elektroniskt armband som du på ett enkelt och smidigt sätt använder när du låser upp din hyttdörr, betalar dryck eller äter på någon av restaurangerna som inte ingår i helpensionen.

** Detta paket inkluderar flyg till Fort Lauderdale tur och retur, alla skatter, hotell före och efter kryssningen samt kryssning 7 nätter med alla måltider inkluderade ***

_____________________________________________________

Oslagbara priser i Karibien!

Just nu har vi otroligt bra priser på kryssningar i Karibien med avresa fram till 30 juni 2018 och kan erbjuda upp till hela 40% rabatt på kryssningar i Karibien och fortfarande har vi platser kvar på många av vinterkryssningarna. Flyg ingår alltid då du bokar kryssning igenom oss samt hotell före och efter.

Priser från 16 900:- per person

7N_Fort-Lauderdale_Labadee_Falmouth_HM_OA-og-AL_800x450px-8

Kryssningsrutt:

Hamn Ankomst Avresa
Fort Lauderdale 16:30
Till havs
Labadee, Haiti 08:00 17:00
Falmouth, Jamaica 10:30 19:00
Till havs
Cozumel, Mexiko 08:00 19:00
Till havs
Fort Lauderdale 06:15
Resans pris inkluderar:
  • Flyg tur och retur Sto/Got/Cph – Fort Lauderdale
  • Hotellnatt före kryssningen börjar
  • Hotellnatt efter kryssningen (eller kan man välja förlänga med fler nätter om man vill)
  • Kryssning 7 nätter (går uppgradera till balkonghytt)
  • Helpension (frukost, lunch, middag)
  • All underhållning
  • De flesta aktiviteter
  • Hamnskatter
  • Dricks till personalen ombord

Frånpriset gäller i mån av plats och insideshytt men går enkelt att uppgradera mot tillägg. Flygbiljetten gäller avresa från Sverige dagen innan kryssningen startar. Priset kan komma att ändras i mån av platstillgång.

Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler kryssningserbjudanden