Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Höstlovsresa till Aruba


Semester i Aruba

Höstlov på Aruba

Aruba är det perfekta resmålet med kritvita stränder, stort restaurangutbud och ett kontrastrikt landskap, kryddat med vattensporter och stort nöjesutbud. Eftersom Aruba dessutom ligger utanför orkanbältet, kan du resa hit året runt för att njuta av sol och bad! Hit kommer man gärna för att njuta av de många, långa och kritvita stränderna, där Eagle Beach och Palm Beach tillhör de mest kända.

Välkommen till Divi Aruba, ett trevligt och populärt All Inclusivehotell perfekt för familjer! Hotellet är charmigt och ligger precis på en av Arubas finaste stränder. Här finns alla faciliteter man behöver för att få en komplett skön semester med familjen. Allt ingår! så verkligen den bästa chansen att helt koppla av och njuta av en av Karibiens skönaste öar. Tillsammans med systerhotellet Tamarijn kan du välja mellan 9 utmärkta restauranger och 7 barer. Rummen är endast ett steg från sandstranden eller poolen.

Priser från 68 990:- för två vuxna + två barn*

Resefakta, detta ingår:
  • Flyg t/r med KLM från Sto/Got/Cph
  • 7 nätter i ett Beachside room
  • All Inclusive
  • Reseperiod: 1 april till 22 december, övrig tid kontakta oss

Priset är ett frånpris, och kan ändras i mån av platstillgång. *Priset är räknat på två vuxna och två barn (barn under 12 år).
Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Du kanske även är intresserad av: