Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Flyg och kryssning Dubai


Resor till Dubai med MSC Cruises

Flyg och kryssning från Dubai inkl. hotell!

 

Vi har förlängt vår populära kampanj på vårt kryssningspaket från Dubai som innehåller allt för en smidig och bekymmersfri semester. Förutom en komplett paketresa  med Flyg, transfer, kryssning och en natt på hotell ingår även ett generöst dryckespaket för alla  som bokar en utsides- eller balkonghytt innan 31/10.

 

 

Flyg och kryssning från Dubai med populära MSC Cruises kryssar ni med fartyget Fantasia från Dubai.

MSC Fantasia, rederiets största fartyg kryssar från Dubai från december till mars och med två olika kryssningsrutter. Ombord kan du kan även välja att bo i det dedikerade området MSC Yacht Club. Yacht Club erbjuder en lugn oas med service av toppklass. Här finns även extra rymliga och bekväma hytter alltid med All Inclusive, med egen restaurang, pool, bar och concierge-reception.

I detta kryssningspaket ingår flyg, transfer och en natt på hotell i Dubai. Boka en härlig vinterkryssning medan det ännu finns gott om avresedatum och hytter att välja bland!

Boka utsideshytt för att garantera underbar havsutsikt eller varför inte en balkonghytt för att kunna njuta av kvällsolen? Boka till dryckespaket för att ha fri tillgång till all dryck ombord. Välj bland goda viner, stort sortiment av öl, kaffe, espresso eller kanske en god cappuccino?   Obegränsad mängd alkoholhaltiga och alkoholfria drycker, inklusive ett brett utbud av drinkar och cocktails från barlistan, ett särskilt urval av vin i glas, fatöl, stort utbud av läsk, juice och varma drycker (kaffe, espresso, cappuccino, te) samt take away-glass ingår i våra dryckespaket.

Detta flyg- och kryssningspaket inkluderar: 

Flyg från Stockholm/Köpenhamn till Dubai, en hotellnatt i Dubai innan kryssningen startar, transfers, kryssning 7 nätter med helpension och obegränsad mängd vin, fatöl, läsk och mineralvatten till lunch och middag samt all underhållning, de flesta aktiviteter och hamnskatter.

Prisexempel hytt med havsutsikt kostar från 12 890 kr per person 

Inkluderat:
Flygresa från Köpenhamn / Stockholm till Dubai t/r
1 hotellnatt innan kryssning
Alla transfers från flygplats till hotell till fartyg till flygplats
7-nätters kryssning i hytt med havsutsikt med (Balkonghytt inkludera ”All Inclusive” dryckespaket och kostar ca i tillägg 2.100 kr pp)
Alla flyg och hamnskatter

3:e och 4:e barn under 18 år betalar från 6 890 kr per person

Kryssningsrutt:     Dubai – Abu Dhabi – Sir Bani Yas Island – Bahrain – Port Hamad – Dubai

Avgångar:
30 dec

20 jan

10 feb

3, 24 mars

 

 

Kryssningsrutt: Dubai – Abu Dhabi – Muscat – Kor Al Fakkan  –  Dubai

Avgångar:
23 dec

6, 13, 27 jan

3, 17, 24 feb

10, 17 mars

 

 

Resefakta, detta ingår:
  • Flyg t/r Stockholm/Köpenhamn-Dubai
  • Transfer (flygplats-hotell-hamn-flygplats)
  • En hotellövernattning i Dubai
  • Kryssning 7 nätter
  • Helpension
  • Dryckespaket
  • All underhållning
  • De flesta aktiviteter
  • Hamnskatter

Frånpriset avser del i dubbelrum, och kan komma att ändra sig i mån av platstillgång. Serviceavgift tillkommer ombord på 10 Euro/pp och dag. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Hummingbird Lifestyle Travel
Gibraltar Herrgård
Gibraltargatan 17, Göteborg
Telefon: 031-81 43 10
Mail: bokning@hummingbird.se
www.hummingbird.se

Fler erbjudanden