Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Resa till Curacao 10 nätter


Reseerbjudanden-exotiska öar Resa till Curacao

Familjeresa till Curacao – kampanj 20% rabatt

Chanserna att hitta din egen lilla privata favoritstrand på Curacao är stor! Dykning, snorkling och djuphavsfiske är perfekt här. Charmiga Curacáo som tillsammans med Aruba och Bonaire utgör ”ABC-öarna” i de nederländska Antillerna, ligger utanför orkanbältet och här kan du njuta av medeltemperatur runt 27 grader året runt. Sol och bad vid de finaste vita stränder, färgsprakande korallrev och vattensporter i massor! Här på Curacao kan man njuta av de sköna stränderna – vita och inbjudande. Tillsammans med det fascinerande undervattenlivet, goda maten och karibiska atmosfären.

Bo i en privat villa på Papagayo Beach Resort. Här bor du i en lugn och harmonisk omgivning vid Jan Thiel Bay på Curacaos sydkust. Hotellets personliga inställning får dig att känna dig som hemma! Hotellet har en mycket bra restaurang och ett härligt poolområde. De stilrena kolonialinspirerade villorna, som är nyrenoverade förstärker en avslappnad och avkopplande atmosfär.

Priser från 17 950:- per person 

Resefakta, detta ingår:
  • Flyg t/r med KLM
  • Flygskatter
  • 10 nätter i en 2 Bedroom Villa på Papagayo Beach Resort (inkl 20% rabatt)
  • Frukost dagligen ingår
  • Extranätter kan bokas till
  • 20% boka tidigt rabatt vid bokning före den 31 oktober

Pris baserat på familj reser tillsammans (2 vuxna och 2 barn som delar på 2-bedroom garden villa).

Priset är ett frånpris och kan komma att ändras i mån av platstillgång. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Du kanske även är intresserad av: