Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Constance Moofushi


Resor till Maldiverna's constance moofushi

hum_pippi_5stor

Moofushi

Denna lyxiga strandoas ligger på Södra Ari-atollen i Maldiverna och omges av ett eget rev. Här finns en vacker infinitypool och ett lyxigt spa på pålar. Spa de Constance ligger ut över vattnet och erbjuder avslappnande massage samt en yogapaviljong. Om du vill få lite motion anordnar resorten aerobicspass, dessutom finns här ett gym. På den underbara stranden kan du ägna eftermiddagarna åt beachvolleyboll och dykning. Det är svårt att hitta många andra ställen som så väl speglar njutning och avkoppling, som just Constance Moofushi.

Alla de luftkonditionerade villorna har eget soldäck med fri utsikt över Indiska oceanen. Villorna är inredda med designmöbler och utrustade med dockningsstation för iPod och flatscreen-TV, gratis Wi-Fi, kaffe-och tebryggare och minibar som fylls på varje dag och ingår i All Inclusivepaketet.
Valmöjligheter: 24 Beach villas, 56 Water villas, 30 Senior water villas

Restaurang Manta serveras internationella bufféer. Restaurangen Alizee ligger på stranden och erbjuder à la carte-grillrätter. I barerna Totem och Manta kan du smutta på uppfriskande cocktails medan du njuter av den friska havsbrisen. All inclusive – Crystal Package är unikt i sitt slag med en omfattande lista på mat och dryck.

Constance Moofushi Resort ligger 25 minuters resa med sjöflygplan från Males internationella flygplats. Resorten erbjuder flygplatstransfer mot en extra kostnad.

Antal rum 110
Restaurang 2
Bar 2
TV Ja
Telefon Ja – direktval
Värdeskåp Ja
Internet Ja
Wi-Fi Ja
Swimmingpool 1 infinitypool
Barnpool Nej
Hiss Nej
Spa Ja
Gym Ja
Butiker Ja
Avstånd strand 0
Minibar/kyl Ja

Du kanske även är intresserad av