Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Constance Ephelia, Mahe


Fantastisk resort på Seychellerna och på huvudön Mahe, Constance Ephelia - boka hos Hummingbord

hum_pippi_5stor

 

Constance Ephelia

ligger vid de vita sandstränderna, mellan södra och norra stranden, nedanför kullarna på ön Mahé. Här erbjuds en bekväm och luxuös miljö som framkallar stunder av välbehag. Med ett högklassigt och rymligt boende i sviter eller villor, med fantastiska vyer i det för området ovanligt kuperade landskapet, mår du som en prins här!

Villorna på norra stranden har en egen trädgård med pool samt sitthörna både utomhus och inomhus. Vissa av villorna har utsikt över berg och hav.
Samtliga sviter och villor är utrustade med: Luftkonditionering, takfläkt, fritt Wi-Fi, Mac Mini med iPod dockningsstation, CD & DVD, direktvalstelefon, säkerhetsförvaring, minibar, badrum med badkar, dubbla handfat och separat dusch/wc. En härlig terrass med sköna utemöbler för sol och avkoppling.
Välj boende mellan: 184 Junior Suites (62 kvm), 40 Senior Suites (80 kvm), 18 Family villas (205-350 kvm), 12 Beach Villas (185-370 kvm), 8 Hillside Villas (120-220 kvm), 4 Spa Villas (330 kvm) samt en unik President Villa

Här finns även 5 restauranger, 6 barer, 5 pooler och modebutiker.
Hotellets många restauranger erbjuder en variation av lokala rätter samt en frukostbuffé, en snackbar vid poolen och middagar inspirerade av köket som är signifikativt för Mahé. I Constance Ephelia Resorts barer serveras cocktails och lokala, tropiska juicer.

Spa Village, Indiska Oceanens största på 5000kvm, är ett hälsocenter som erbjuder ett stort urval av behandlingar eller enbart relax center med sina pooler, bubbelpooler. Här finns även ett välutrustat gym med egen lap pool.
För sportutövande gäster erbjuds aktiviteter såsom tennis, squash, simning och snorkling på den privata stranden.

Nationalparken Morne Seychellois 5 minuters bilresa. Seychellernas internationella flygplats 25 minuters bilresa.

Antal rum 264
Restaurang 5
Bar 6
TV Ja
Telefon Ja – direktval
Värdeskåp Ja
Internet Ja
Wi-Fi Ja
Swimmingpool 5
Barnpool 1
Hiss Nej
Spa Ja
Gym Ja
Butiker Ja
Avstånd strand 0
Minibar/kyl Ja

Du kanske även är intresserad av: