Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Chogogo Dive & Beach Resort


Resor till chogogo dive och beach resort i Curacao

hum_pippi_3stor

Det trevliga Chogogo Resort har fått namnet efter den särskilda Karibiska Flamingoart som finns på bergssidan vid Jan Thielbukten i Curacao.

Chogogo erbjuder boende i 60 bungalows och 100 rymliga lägenheter & studios, som alla är inredda i karibisk färgglad stil.
Alla rum är även utrustade med matmöblemang, luftkonditionering, TV, telefon, värdeskåp, pentry eller kök, badrum med dusch och wc samt möblerade terrasser.
Höghastihets Wi-Fi erbjuds mot kostnad för 12,50 ANG/dag eller 75 ANG/vecka.

Här finner du en tvåvånings swimmingpool med vattenfall och hotellets restaurang Chogogo Terrace erbjuder varierade menyer för dagens alla behov – från morgon till sen kväll. Inom promenadavstånd har du tillgång till bl a dykcentret ”Scuba Do”, sport och hälsocentret ”The Challenge”, windsurfing och mountainbiking.

Här har du endast två minuter till den välkända Jan Thiel-stranden som även är utmärkt för dykning och snorkling. Läget är perfekt för såväl utflykter in till Willemstad eller utforskning av andra stränder i Westpoint, som att besöka några av öns kända landmärken.

 

Mellan 1/5 och 31/10 2016 kommer endast alla Studios, 1 Bedroom Apartments och 2 & 3 Bedroom Bungalows vara renoverade. Studios Superior och 1 Bedroom Apartments Superior kommer att vara renoverade från och med November 2016.

Erbjudanden Chogogo Dive & Beach Resort
Antal rum 160
Restaurang 1
Bar 1
TV Ja
Telefon Ja – direktval
Värdeskåp Ja
Internet Ja
Wi-Fi Ja, kostnad
Swimmingpool 1 + 3 hot tubs
Barnpool 1
Hiss Nej
Spa Ja
Gym Ja
Butiker Boutique & Shop
Avstånd strand 0
Minibar/kyl Pentry/kök

Du kanske även är intresserad av: