Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Celebrity Cruises


kryssning-Med-Adventure-of-the-Seas-i-södra-Karibien

Celebrity Cruises – Modernt & lyxigt

Här reser du modernt, lyxigt utan att göra avkall på några upplevelser eller ombordattraktioner i en modern men ändå ombonad och välkomnande miljö! Välj upp till 3 fördelar vid bokning till bra priser: GO! Big, Better, Best!

Lyxkryssningar till oftast mycket förmånliga priser med stora toppmoderna fartyg är vad som kännetecknar kryssningar med Celebrity Cruises. Detta kryssningsrederi startades av det stora grekiska rederiet Chandris för snart 20 år sedan. Sedan ett antal år tillbaka ägs Celebrity Cruises av Royal Caribbean International och är deras kryssningsrederi för ”premiumkryssningar”. Eleganta fartyg med mycket smakfull inredning och många moderna konstverk ombord. Du finner en servicenivå och kvalitet på måltiderna utöver det vanliga.

Vad kan man förvänta sig av kryssningar med Celebrity Cruises?
Kryssningarna präglas av behaglig lyx till mycket förmånligt pris! Man erbjuder fler besättningsmedlemmar per passagerare än de flesta andra stora kryssningsrederier, vilket gör att servicenivån blir mycket hög. All mat tillagas ombord och håller en mycket hög standard. På Celebrity sker få högtalarutrop, vilket ger en lugn och avslappad atmosfär. Däremot finns mycket ombord för den som vill vara aktiv. Celebrity Cruises har på Karibien-, Alaska- och Sydamerikakryssningar en majoritet av amerikanska passagerare medan Medelhavskryssningarna har en övervägande europeisk publik.

För vilka passar kryssningar med Celebrity Cruises bäst?
Söker man en prisvärd kryssning i elegant och stilfull, lite lugnare miljö men ändå med mycket aktivitetsutbud, är Celebrity Cruises ett mycket bra alternativ! Framför allt par som önskar en lyxkryssning med ett stort fartyg och familjer med t.ex. tonåringar uppskattar Celebrity Cruises!

Erbjudanden - Celebrity Cruises

Du kanske även är intresserad av: