Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Bacolet Beach Club


Bacolet-Beach-Club-Tobago-1

hum_pippi_4stor

Bacolet Beach Club Är ett mysigt, exklusivt boutiquehotell, restaurang & bar som ligger vid en vacker liten avskild sandstrand. Detta förtjusande lilla hotell ger en personlig service och en alldeles särskilt varm och vänlig atmosfär. Passar utmärkt för par. Här njuter man av lugn och ro, med utmärkt god mat. Miljön och designen med mycket personlig med träffsäker stil, har före detta modellen Gloria Jones-Knapp skapat.

Samtliga 35 rum har en underbar havsutsikt och är utrustade med luftkonditionering, hårfön, strykjärn, telefon, minibar, kylskåp, värdeskåp, 32″ flatscreen-TV, radio samt iPod dockningsstation, balkong eller terrass. Wi-Fi finns på hotellet och är kostnadsfritt.

Den fristående Café Havana Lounge & Bar ligger intill Bacolet och erbjuder ett urval av läckra latinska och karibiska rätter med tonvikt på fisk-och skaldjur. Här finner du inget stort buffétbord, men uppskattar säkert de dagligen noga utvalda menyförslagen! En härlig pool ligger också smakfullt inbäddad i den harmoniska och balanserade miljön.

Erbjudanden Bacolet Beach Club

Vi erbjuder alltid bo 14 nätter betala för 12

Bo 7 nätter men betala för 6 nätter under perioden 1 maj till 31 oktober

Antal rum 35
Restaurang Ja
Bar Ja
TV Ja
Telefon Ja
Värdeskåp Ja
Internet Ja
Wi-Fi Ja
Swimmingpool Ja
Barnpool Nej
Hiss Nej
Spa Nej
Gym Nej
Butiker Nej
Avstånd strand 0
Minibar/kyl Ja

Du kanske även är intresserad av: