Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Azamara Club Cruises


Azamara Cruises Hummingbird Lifestyle Travel

Azamara Club Cruises – avslappnat, klassiskt och elegant

Du färdas med ett lagom stort kryssningsfartyg med klassisk känsla till lite mer exotiska destinationer med avslappnad elegans, fin service och utmärkt kök!

Azamara Club Cruises är det rätta rederiet för den som önskar sig en perfekt kombination av spännande destinationer och klasiska kryssningsfartyg. Rederiet har två fartyg- Azamara Quest och Azamara Journey – som är klasisskt och elegant inredda och tar ca 690 gäster vardera. Eftersom fartygen är mindre kan de lägga till vid hamnar som de stora fartygen inte har möjlighet till och därmed ge dig upplevelser du inte trodde var möjligt på en kryssning.

Atmosfären ombord är avslappnad och informell, samtidigt som servicen och faciliteterna är av bästa klass. Bekväma hytter i flera kategorier tillsammans med ett rikt urval av aktiviteter, ett flertal restauranger gör kryssningarna till oförglömliga upplevelser!

Vad kan man förvänta sig av kryssningar med Azamara Club Cruises?

Du reser med fartyg som har genuint klassisk maritim fartygskänsla. Miljön är lyxig men man har ingen formell dresscode. Avslappnat elegant eller ”Resort casual”. Fartygsstorleken och resenärsprofilen gör att du kan förvänta dig en behaglig och avslappnad kryssning.

För vilka passar en Azamarakryssning bäst?

Den som kryssat tidigare och även gärna har ombordövernattning i hamn. Vi tror att par från medelåldern bäst uppskattar livet ombord på Azamaras fartyg.

Erbjudanden - Azamara Club Cruises

Fler kryssningsrederier