Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Spice Island Beach Resort


Spice Island Beach Resort Grenada 1

Spice Island Beach Resort, är ett hotell utöver det vanliga, med perfekt läge på en av öns finaste stränder Grand Anse. Här möter dig stil och elegans med ett superbt och komfortabelt boende, där servicen är förstklassig! Spice Island resort har som sin dagliga devis att, bildligt talat, sätta den lilla extra kryddan i just din tillvaro. Man har fått flera utmärkelser inom hotellnäringen och lockas av celebriteter som söker en diskret tillflyktsort för vila och avkoppling.

Här erbjuds 64 rymliga och generösa sviter, där vissa ligger direkt på stranden och andra inbäddade i den vackra trädgården. Några av sviterna har egen pool och bastu, några har egen jacuzzi.
Sviterna är utrustade med luftkonditionering, takfläkt, badrum med badkar och dusch. Dessutom finns LCD flatscreen-tv, DVD, iPod dockningsstation/klockradio, telefon, internetuppkoppling, minibar, strykjärn & strykbräda, värdeskåp samt balkong eller terrass. Till badrumsutrustningen tillhör och ingår underbara badrockar, tofflor och dusch/hudprodukter av märket Molton Brown.

Oliver´s Restaurant & The Sea and Surf Terrace & Bar, är hotellets utmärkta restaurang och lounge/bar.
Oliver´s som ligger vid stranden, erbjuder dig utsökta rätter från såväl det kreolska köket som det internationella, där självklart vegetariska alternativ också erbjuds! Här är varje måltid en njutning och unik upplevelse för dig, där varje kväll erbjuder nya läckerheter, tillagade av lokala råvaror och kryddor.

Janissa´s Spa erbjuder dig all tänkbar kropps-och skönhetsvård i en miljö, designad av den prisbelönta inredningsdesignern Kobi Karp.

Aktiviteter:För den sport-och aktivitetsintresserade, finns flera valmöjligheter såsom kayaking, Hobie-katamaran, snorkling, tennis och cykel som ingår i priset. Mot extra kostnad kan även PADI certifierad dykning ordnas. För barn mellan 3 och 12 år finns veckovis schemalagda program i en privat miljö som erbjuder de yngre familjemdelemmarna varierande aktiviteter.

Hotellet ligger ca 10 minuter från flygplatsen.

Du kanske även är intresserad av: