Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

SeaDream Yacht Club


seadream_1

SeaDream Yacht Club – Finsmakarlyx i yachtformat

Här känner du lyxen och exklusiviteten direkt. Allt i toppklass. Något extra för finsmakaren som vill komma nära känslan av att vara på sin egen Yacht!

Att kryssa med SeaDream Yacht Club är verkligen något för finsmakaren – En riktig lyxkryssning. Här får man får känslan av att vara ombord på sin egen yacht. Ombord finns det endast 55 rymliga hytter och servicen är helt unik. År efter år vinner Sea Dream priser för världens bästa service och rederi. Poolområdet ombord är en oas när man bara vill ta det lugnt. En Jacuzzi finns också till hands!

Maten är en gastronomisk höjdpunkt och filosofin är att gästerna ska få vad de önskar! Unikt för SeaDream är att allt ingår – även dryck! Och då är det inte några viner av enklare sort vi pratar om. Kort sagt – All inclusive med riktig guldkant som man kan förvänta sig på en äkta lyxkryssning.

Planerar du en större sammankomst med ca 80-100 personer, bröllop eller jubileum så är SeaDream ett fantastiskt ställe att fira på. Ring vår kryssningsavdelning för bokning och fler erbjudanden med SeaDream Yacht Club: Tel. 031-308 82 11

Vad kan man förvänta sig av kryssningar med SeaDream Yacht Club?

Med SeaDream kommer du tack vare det mindre formatet, till mindre hamnar och närmare det lokala folklivet. Fartygets format för max 100 personer ger en sofistikerad men informell miljö som skapar en skön atmosfär. Allt ingår ombord och är av högsta klass. Hytterna är generösa i sin storlek och väl inredda.

För vilka passar en kryssning med SeaDream Yacht Club?

En kryssning för finsmakaren, bröllopsresan eller för den som bara vill ha det bäst!

Du kanske även är intresserad av: